Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül a C és D...

Mennyibe kerül a C és D jogsi, plusz PÁV 1,2,3?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ hol. A fővárosban általában olcsóbb, 150-180e körül van a C kategória, a D is ugyanennyi. Vidéken általában drágább, nem ritka a 200e feletti ajánlat. A PÁV 8310 Ft.

Ha munkát is akarsz vele vállalni, ahhoz GKI képzésen is részt kell venned.

2011. júl. 17. 12:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Mentős akarsz lenni? A PÁV I. a megkülönböztető jelzésű járművekhez kell.

A PÁV II. a személyszállításhoz. Amúgy ha nem akarsz PÁV I-es járművet vezetni, akkor a PÁV II-t érdemes megcsinálni, nem tudom most hogy van, de régebben úgy volt, hogy a PÁV II ha nem sikerült, attól még adhattak PÁV III-at, ha azt a szintet elérte az ember. Szóval nem kell mindegyiket külön megcsinálni.

2011. júl. 17. 20:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem mentős, buszsofőr.
2011. júl. 17. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Mostmár csak azt a PÁV fokozatot adják meg, amire jelentkeztél. Ha nem ütöd meg a szintet akkor sikertelen. Buszhoz amúgy PÁV 2 elég, én pár hónapja csináltattam.
2011. júl. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!