Mi az eljárás +költsége 6személyes teherből 9személyre?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 17:42
1/4 anonim válasza:
A 6 személyes teherből akarsz 9 személyeset csinálni?
Vagy egy komplett 9 szem. autót akarsz venni?
Részletesebben is fogalmazhattál volna.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,6személyes teherből(Toyota Hiace)9személyest.2.tulaj vagyok,előző 3személyből 6 személyesre vizsgáztatta.Én 9személyesre szeretném.Mi a költsége hova kell fordulni?Köszönöm.
2011. júl. 19. 22:00
3/4 anonim válasza:
Hát ha nem körablakos és nincs elhúzható ablak a tolóajtón és nincs helye a második üléssornak + ülések akkor drága.
Nekünk egy 6 személyes Mazda E2200-as van mi is le akartuk vizsgáztatni, de mivel nem körablakos és nincs elhúzható ablak így nem lehetett.
Ha az a cél, hogy személy legyen nem muszáj, hogy 9személyes legyen(hacsak nincs rá szükség)
Megérdeklődi talán Nemzeti Közlekedési Hatóságnál lehetne.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Eladtam a 6 személyest,vettem egy 9 személyest (regadó meg a többi ez meg az kiadások többre jött volna ki...)
2011. szept. 2. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!