Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen autópumpát tudtuk...

Milyen autópumpát tudtuk ajánlani nekem?

Figyelt kérdés
Valami strapa bíró kellene.
2011. júl. 14. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. júl. 14. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Autópumpa? Mihez kell, felfújhatós autóhoz, lufihoz? Az autót nem kell felfújni, nem is kell hozzá pumpa, az a gumihoz kell. Amúgy otthonra legegyszerűbb venni egy kompresszort, azzal pár másodperc alatt fel lehet fújni bármilyen gumit, autóba hordozható biztonságitartaléknak pedig a legjobb egy sima lábpumpa. Strapa Bíró urat pedig nem ismerem, de azok az autós tartozékok amelyek tisztán fémből készültek némileg strapabíróbbak (így egyben) mint a műanyagok.
2011. júl. 14. 12:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Elsőnek google-t én is ismerem, engem inkább a személyes jó és rossz tapasztalatok érdekelnének. Eddig sikerült a rosszabbakat kifognom.

Másodiknak

Az autó része a kerék és a rajta lévő gumi is tehát az autóba fújom a levegőt. Szerintem autópumpa elterjedt,

használatos szó erre a google is bizonyíték(9100 találat).

2011. júl. 14. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Ma már tényleg nem divat az autópumpa,pláne nem a strapabíró...

500 méterenként vannak benzinkutak,ahol kompresszor is van.

Durrdefektnél pedig úgyis pótkerék...

2011. júl. 14. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!