Békéscsaba - Brassó a MÁV-nál mennyibe kerülhet?
Figyelt kérdés
Vajdasági vagyok. Innen lehetetlenség eljutni Brassóba, hacsak nem stoppal megyek. Úgy gondoltam átjutok Szegedre, onnan vonattal Békéscsabára, ahol fel is bírok szállni a Budapestről induló vonatra. De sehol nem találok információt arról, hogy bár KÖRÜLBELÜL mennyibe kerülhet az egyirányú jegy. És hogy nemzetközi vonalakra érvényes-e a magyarigazolványos kedvezményem. Ha valaki tudna nekem erről bővebb információt szerezni, azt megköszönném! (Tudom, hogy telefonon érdeklődhetnék a MÁV-nál, de innen "kicsit" drága lenne.) Köszi a válaszokat.2011. júl. 12. 15:28
1/1 anonim válasza:
Brassóba fortuna menetjegyek vannak dee ezek nagyon korlátozott darabszámban voltak, szerintem már nem nagyon fogsz kapni...
Így normál CIV díjszabással számítják a jegyed, ezt pontosan nem fogom tudni megmondani, hogy mennyibe kerül.
Viszont nem csak telefonon lehet elérni a MÁV-Startot, hanem e-mailen is, az információs címükön válaszolnak a jegyárral kapcsolatos kérdésedre.
Egyvalamit biztosra tudok, a magyarigazolvány kedvezménye nemzetközi viszonylatban nem érvényes.
informacio@mav-start.hu
ertekesites@mav-start.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!