Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kell pénzt adni az oktatónak...

Kell pénzt adni az oktatónak a tanfolyam végén? Ti adtatok?

Figyelt kérdés
Holnap vizsgázom autóvezetésből. Mivel a tanpályával szemben lakom, ezért igen gyakran összefutok az oktatómmal, és ezért nem szeretnék vele haragban lenni a vizsga után sem, csak nem tudom mit kéne csináljak. A családtagjaim közül majdnem mindenkinek van jogsija, és mind azt mondják, hogy ők is adtak, és nekem is kéne pénzt adnom az oktatómnak. Csak azért nem tudom, hogy adjak e neki pénzt, mert ő a tanfolyam alatt is többször elmondta, hogy ő azt se tartja helyénvalónak, ha a vizsgabiztosnak pénzt adunk, meg azt is mondta, hogy az is zavarja, hogy az összes tanulója pénzt akar adni a vizsgabiztosnak, ő meg általában egy köszönöm-öt se kap, majd hozzátette, hogy nem is az a baja, hogy pénzt akar, de néha jól esne neki mondjuk egy üveg bor, ha már a vizsgabiztos húsz ezer forint körül kap. Szóval mit tegyek? Kell neki pénzt adnom, vagy ne? És a vizsgabiztosnak?
2011. júl. 11. 15:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Régen úgy volt h egyetemre is bekerülhettke úgy h kocsit adott a gazdag szülő a rektornak.(ismerősi körömben volt ilyen anno!)

Szóval azóta rengeteget változott a világ!

Én a bort is hanyagolnám.

Max a legvégén..

Mikor már megvan a jogsi.

2011. júl. 12. 07:14
 12/12 anonim ***** válasza:
*bekerülhettek
2011. júl. 12. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!