Hogy jutok el autóval legegyszerűbben Fótról Csobánkára?
elvileg felkell menni az M0ra is!
azt "hogy kell"? légyszi magyarázzátok el, falusi gyerek vagyok nah. :)
Fót szerintem város :)
Kimész vagy a Cora felé vezető útra és ott mász rá az M0-ra a Megyeri-híd felé (Óbuda, Esztergom), vagy ha inkább az alagi (dunakeszi felőli) részen laksz, akkor M2, és úgy M0. Ha átértél a Megyeri-hídon, akkor jobbra tarts, még a körforgalom előtt is lehet jobbra menni (levágni a körforgalmat), és irány Szentendre felé. De nem sokáig, ugyanis egyből le is jöhetsz a 11-es útról Budakalász felé és Budakalászon miután átmész a HÉV-en (sineken...), akkor Pomáz felé kell menni. Ha nem sikerül az elsőnél lejönni, akkor sincs gond, majd a következőnél kell elmenni balra Pomáz felé. Pomázon a Dobogókő útirányt keresd. Kiérsz Pomázról, és pár km-re ki lesz táblázva, hogy Csobánka balra. Wow, megérkeztél, örülünk Vincent.
pontosítok!
Egerben lakok ugyan, de sosem voltam még kocsival Pest környékén. :) M0-n meg pláne nem.
Fótig eltalálok simán. :)
M0-t nem igazán tudod kihagyni, mert akkor legalább az Árpád-hídig el kell menned a Duna miatt. Az meg káosz lesz, ha nem ismered. Eger felől vagy az M3-on vagy a régi 3-as úton jössz. Ha az M3-on, akkor pofonegyszerű: nem sokkal a Hungaroring után ki lesz táblázva az M0, jobbra le kell térned, és a Vác/Esztergom irányba elindulni. Utána viszont a Vácot el is felejtheted, marad az Esztergom irány (remélem tényleg Esztergom van kitáblázva, az az igazság, hogy sokat járok erre, de nem figyelem a táblákat). Ha rajta vagy az M0-n, át a hídon, a többit már írtam.
Ha a régi 3-ason jössz (nincs autópályadíj...), akkor viszont furfangosabb a dolog. Kistarcsa/Kerepestarcsán amikor átérsz (bazi hosszú és meredek lejtő, végén jobbkanyarral - ez Kistarcsa eleje), balra lesz egy kórház (Flór Ferenc Kórház, ki is van táblázva), jobbra egy Auchan (szintén kitáblázva mint Bevásárlóközpont). Na egyikhez se kell lemenned, hanem továbbmész a 3-as úton Budapest felé. Innen párszáz méterre lesz egy lámpás kereszteződés, ahol 4 sáv van: a 2 jobboldali megy tovább Bp. felé, 2 pedig felmegy az M0-ra. Neked a legbelső (legbaloldalibb sáv) kell, az fog az M0-n Vác/Esztergom, vagyis a Megyeri-híd irányába. A másik az M5/Szeged felé megy, az nem jó. A Megyeri-hídtól pedig már írtam, az remélem tiszta.
a régi hármason fogok menni szerintem, de majd még kiderül.
Budakalász, Pomáz és Csobánka kilesz majd táblázva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!