Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy jussak el a Velencei...

Hogy jussak el a Velencei tóra Budapestről, úgy hogy nincs pénzem?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék lemenni, lent van az összes barátom, de a szüleimnek nincs pénze.Gondoltam már mindenre, hogy bőröndbe levisz a barátnőm vagy beöltözök öregasszonynak, mert ugye 65 év felett ingyen van a közlekedés.Teljesen kétségbe vagyok esve, próbálkoztam diákmunkával, de semmit se találtam, holnap kéne indulnom...Kérlek segitsetek!!!:)
2011. júl. 5. 11:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
akiktől tudnék kérni már lent vannak...ennyi ez lehetetlen:(
2011. júl. 5. 12:24
 12/19 tetro ***** válasza:
kedves, 16éves 500 Ft-ot nem tudsz megszerezni, akkor azért elég önállótlan vagy. vigyél vissza üres üvegeket, vagy húsz kiló papírt :D de menj le egy gitárral a főtérre, fél óra alatt összejön.
2011. júl. 5. 12:32
 13/19 A kérdező kommentje:
hát én már nem tudom mit csináljak még tőled is kapom az ivet, tudom hogy egy nyomorék szar vagyok, nem birom megszerezni, meg vissza is kell jönnöm valahogy
2011. júl. 5. 12:38
 14/19 anonim ***** válasza:

a visszajovetelhez mar tudsz kolcsonkerni. Odafele meg tenyleg keress ures uvegeket es vidd vissza, vagy akarmi...

de ha 500 forintod sincs minek akarsz lemenni? egy sort se tudsz majd venni...

2011. júl. 5. 14:43
 15/19 anonim válasza:
komolyan menj le a főtérre valamilyen hangszeren játszani ha tudsz :D vagy ha nem,akkor rajzolni portrét,vagy lufiállatkát hajtogatni.
2011. júl. 5. 17:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Menj el a Westendbe és szedd ki az aprókat a szökökútból, ott több is van mint 500 ft. Vagy az utcán szólíts le embereket, hogy telefonfülkébe kéne 20 ft, vagy amennyit csak tudsz kérni. Néhány ember után már mehetsz a vasútállomásra. Jobb ötletem tényleg nincs.
2011. júl. 5. 18:19
 17/19 anonim ***** válasza:
2011. júl. 5. 19:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Bliccelj a vonaton.
2011. júl. 6. 23:09
 19/19 ekeke ***** válasza:

Nappal csúcsforgalomban nincs semmi veszélye a stoppolásnak, pláne, ha fiúval mész. Két aranyos fiatalt bárki szívesen felvesz.

Amúgy meg.. cigire, piára, ruhákra, mobilra, állatkára, telefonszámlára MINDIG van pénz....

2011. júl. 16. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!