BKV-n megbüntettek. Segitenétek valamiben?
12000 ft-ra megbüntettek, mert nem lyukasztottam jegyet.Azt mondta az ellenőr, hogy ha bemutatom a bérletemet a csekk fizetésekor, akkor csak 2000 ft lesz.
Nekem nincs bérletem, de ha veszek és azt bemutatom,akkor az ugy jó? Vagy a büntetés napjára érvényes bérlet kell?
Ezt csak úgy úszhatod meg, ha valakitől elkéred az akkor érvényes bérletét, amibe ő nem írta bele a számot.
Neked viszont a bemutatáshoz már rá kell írnod a diákod/igazolványod számát, ha anélkül viszed bemutatni lehet még pluszba megbüntetnek.
Kitől tudnád elkérni? Végül is akár idegentől is megpróbálhatod, cserébe a neki visszamaradó napokért fizetsz.
fizesd be mást nem tehetsz.
a bérletre rá van írva h mikor vették ezért ez nem jöhet szóba. max ha találsz egy havert aki nem írta bele a számot.
Leszálltam a kövtkező megállónál, erre ő is leszállt..Gyors léptekkel távoztam, erre rohant utánam, és elkezdett ordibálni, hogy hivom a rendőrséget!hivom a rendőrséget!
Mivel nem szoktam Pestre járni gyakran, ezért nagyon megijjedtem és megálltam.Amikor mondtam neki, hogy nincs nálam az igazolványom, megint rendőrrel fenyegetőzött..Nagyon szemét volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!