Megvehetem így is a diákbérletet?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék dolgozni Gödöllőn,de másol lakok és Pesten járok suliba,ahhoz van diákom.Vehetek így is bérletet Gödöllőig a lakóhelyemtől?2011. jún. 17. 19:15
2/8 A kérdező kommentje:
és nem fognak megbüntetni,mert most olvastam a volán honlapján,hogy csak a lakóhely,s az iskola között lehet...mert Gödöllő kettővel tovább van,mint a lakóhelyem
2011. jún. 17. 19:26
3/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy csak diák jegyet vehetsz.
4/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy ha dolgozni szeretnél akkor kérj egy igazolást azzal meg fogod tudni venni, legalábbis MÁV elfogadja, tehát szerintem a Volán is el fogja.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi,és kitől kérjek a munkáltalótól vagy a volántól?
2011. jún. 17. 19:55
6/8 A kérdező kommentje:
kötelező nyári gyakorlat...
2011. jún. 17. 19:55
7/8 anonim válasza:
A munkáltatótól, viszont mivel nyári gyakorlat, és esetlegesen csak Gödöllőn tudod elvégezni, akkor az iskolának is kell tudnia kiállítani valamiféle igazolást, de ha biztosra szeretnél menni akkor mindkettőtől kérsz, az iskolától is, illetve a gyakorlati helytől is. Egyébként minek tanulsz? Mármint mi lesz a szakmád?
8/8 A kérdező kommentje:
a sulitól nem tudok már,mert lejárat a bérletem,s rohadt sokba kerül a bkv jegy. majd a munkáltalómtól kérek.
könyvelő leszek,vagyis szeretnék,de most még egyenlőre még az alján tartok a szint eléréséhez:)
2011. jún. 18. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!