Milyen előnyei vannak a kockakerekű biciklinek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 12:45
3/10 anonim válasza:
Valaki linkelné, hogy milyen is ez? Én még csak "poénból" láttam ilyet, de lehet nem is láttam, csak elképzeltem. Ilyen tényleg létezik mindennapi használatra? Hány szöge van?
4/10 anonim válasza:
egy kockának vajon hány szöge van?
5/10 anonim válasza:
4
:)
mert ha több akkor már ötszögkerekű, meg hatszögkerekű lenne, bár nem kocka az csak négyzet.
Mi lenne a háromszögkerekűt csinálnánk?
Újabb magyar csoda. Ha már használhatatlan, nem mindegy?
7/10 anonim válasza:
Nincs előnye, hacsak azt nem tekinted előnynek hogy minimum hülyének néznek vele :) Na jó azért akad előny is. Pont a képen látható útfelület esetén egyenletesebb lehet a kerékpározás vele mint a másmilyen kerekűekkel.
8/10 anonim válasza:
Nem négyzetnek, kockának. (8db belső szöge van.)
A kockakerekű bicikli (vagyis inkább biquad) előnye, ahogy már írták, a stabilitása. Viszont zörög. Ezért: [link] (10. számú.)
9/10 anonim válasza:
Mire tekersz rajta egyet, mínusz 10 kg leugrik rólad, szóval fogyózóknak külön jó.
10/10 anonim válasza:
Ha épp olyan úton jársz vele, mint ami a képen van, sokkal könnyebb lesz tekerni, mint egy mezei egyszerű bicajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!