Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Második rutin órán máris...

Második rutin órán máris tolatva parkolás? Hogy van ez?

Figyelt kérdés

Ma voltam másodszorra órán,és csak lestem mikor a gyakorlópályán az oktatóm kirakta az összes bóját,azzal a dumával,hogy ma tolatva parkolunk.

Nem érdekes ez egy kicsit?

Nálatok ez hogy ment?

Hányadik órán?

Aztán pedig csodálkozik,hogy nehezen megy és nem tudom még kezelni a kocsit.

2011. máj. 26. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem érdekes. Nálam is ugyanígy volt, még 16 évvel ezelőtt. Kicsit ijesztő volt nekem is, hogy már az elején ilyeneket kell csinálni. De végülis minek halogatni, így is elég kevés az idő a rutin megszerzésére. Nyugodj meg, 1-2 óra, és tök jól fog menni, és örülni fogsz, hogy ezt is hamar megtanultad, túl vagy rajta.
2011. máj. 26. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztos azt akarja hogy bénának érezd magad,és majd plusz órát vegyél.Mi először az előre parkolással kezdtük,ezt is kb. a harmadik órán.Igaz lassan haladtunk,de én nem bántam meg.Semmi kifogásom nem volt a plusz órákkal,szerintem kevés a kötelező 30 óra, főleg aki nulláról indult,mint én.Mindig én szóltam ha készen álltam a vizsgára.Sikerült is minden elsőre.Sok sikert,és ne hagyd magad,hogy belédbeszélje a bénaságot.Jó vagy.
2011. máj. 26. 15:44
 3/6 anonim válasza:

Ez sajnos így megy. Én is néztem nagyot, amikor a második-harmadik alkalom környékén már olyanokat kellett volna csinálnom, mintha évek óta vezetnék. De ez van. Szerencsére nem vagyok egy olyan ember, aki bepánikolna, talán ezért is sikerült elsőre mind a két vizsgám, úgy , hogy csak az alap 30 órát vettem.

Viszont ténylegesen vezetni csak akkor tanultam meg, amikor megkaptam a jogsim és elkezdtem használni az autót aktívan a forgalomban.

2011. máj. 26. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Én németországban tanultam vezetni, ott nincs olyan hogy rutin, ott egyből a forgalomban kezdesz. Én is első órán már főuton mentem, bár én már elötte is tudtam vezetni.
2011. máj. 26. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is Németországban élek így meg tudom erösíteni az utolsó váalszát, miszerint itt nincs rutin.

Elég furcsának, felelötlennek tartom, de talán a "mélyvíz" effekt jobb.

Amúgy semmi furcsaság nincs benne, azért vagy ott hogy tanulj vezetni, tökmindegy, hogy elöre vagy hátra mentek, elöbb utóbb úgyis minden lesz.

2011. máj. 26. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért, 4-5 órás akarsz 10-el csorogva körözni vagy mi???? Istenem és ilyen hülyék kapnak egyszer jogosítványt. Áruld már el, mikor akarod mégis megtanulni akkor??
2011. máj. 26. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!