Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért van Zircen 2 busz...

Miért van Zircen 2 busz pályaudvar?

Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 21:38
 1/3 anonim válasza:
91%
nincs 2 buszpályaudvar :D az egyben van, csak így kicsit messze vannak egymástól a megállók. legalábbis szerintem.
2009. márc. 15. 23:26
 2/3 A kérdező kommentje:
De 2 van. Van a régi, és van egy új építésű Győr felé. Én azt hittem, hogy a régit lebontják vagy ilyesmi, de tavaly még megvolt, idén is még mindig megvan.
2009. márc. 16. 12:54
 3/3 anonim válasza:
A valóságban 1 pályaudvar van, az új építésű, de mivel az nagyon kiesik a központtól, megmaradt a régi is (központban), és főleg ezt használják az emberek. Az új pályaudvaron szinte soha senki nem száll fel és le, csak a Reguly sulisok, akiknek így lett egy külön bejáratú pályaudvaruk, mert hozzájuk egy köpésre van! :) Én csak párszor szálltam le/fel az új helyen, de annyira kihalt! :( Kár volt egy csomó pénzt belefektetni, elég lett volna egy buszparkoló, a pályaudvar meg maradt volna a régi, de az okosak biztos jobban tudják...
2010. ápr. 6. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!