Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? (ide bárki...

Mi a véleményetek? (ide bárki írhat! )

Figyelt kérdés

Csajok és a kocsik vonzalma???Mer én imádom az autókat...:)

(részletekért kérdezz bátran)

2011. máj. 17. 18:00
 1/6 A kérdező kommentje:

hoppá...nem mer:) hanem mert....:)

Bocsi

2011. máj. 17. 18:09
 2/6 anonim válasza:

Az autód beskáláz egy társadalmi pozícióba, amit a külvilág felé mutatsz.

A fiatal autóőrűlteknek ritkán van új autójuk. Minidg azt nézik, hogy a pénzükért mi a legmenőbb verda, amit kapnak. Ez persze használt, ami nem baj.

A luxusautó társadalmi rangot ad, ami a nők számára biológiailag bizonyítottan nagyon vonzó.

2011. máj. 17. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezzel sok ember így van hogy imádja az autókat, csak sajnos sokan nem jutnak el odáig hogy az autót nagyobb erőként tiszteljék, vagy legalább egyenrangú félként kezeljék. Hogy mire is gondolok? Azt hogy beleülsz és megy egyáltalán nem magadnak köszönheted, hanem az autónak, ha meg már ennyire autócentrikus valaki akkor legalább meg kéne adni azt az autónak ami jár neki. Sajnos nem mondható el mindenkiről hogy kellőképpen érti és vigyáz az autójára, pláne a női tuajokról nem. Ott van például az én édesanyám, aki nagyon szereti az autóját, -hovatovább: imádja -, de sajnos még sem igazán tudja hogy működik, egyedül lehet hogy a kereket sem tudná kicserélni. Értem én, nem követelmény tudni azt hogy hogy működik az autó, de ha már szeretjük és felsőbb körökben akár többmillió forintos autókkal dobálozunk (illetve dobálják a kedves szülők fiaikat, lányaikat), akkor talán illene eggyest s mást tudni az autóról, nem csak annyit hogy vonz. Lehet ha ismernéd a "valóságot" az autó mögött annyira már nem is érdekelne.
2011. máj. 17. 18:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. máj. 17. 19:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Én tudom,hogy hogyan működnek az autók....de részletesebben itt az előző kérdésem...

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__174..

Erre akartam kilyukadni,hogy én ilyen vagyok,és gondolom nem vagyok egyedül...

2011. máj. 17. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Csaj vagyok es car-lover, igy teljes mertekben megertem a loero szimpatiadat.

Alti utan anyu nem engedte hogy autoszerelo suliba jelentkezzem. Mondjuk ennek igy felnott fejjel mar orulok is, de ez nem tartott vissza attol, hogy bemasszak a motorhazteto ala minden lehetseges alkalommal.

Szerencsem van, mert a batyam profi, igy besegithetek neki, illetve amit mar magam is meg tudok csinalni, azt az o felugyelete es vigyazo tekintete alatt megteszem :)

Kerek, gyertya, aksi, levegoszuro, termosztat csere mar mind megvolt (termosztat csere szoknyaban! :D

2011. máj. 17. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!