Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egyirányú utca. Megúszhatom?

Egyirányú utca. Megúszhatom?

Figyelt kérdés
Egyirányú utcából szemben jöttem ki. Nem látta senki sem, térfigyelőt nem láttam. (kis utca, kis város) Megúszhatom? Ha nem akkor mekkora bírságra számíthatok és ezt mikor küldik?
2011. máj. 13. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
ha nem látta rendőr akkor most mitől félsz? xD
2011. máj. 13. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy így bármi problem lenne,ne parázz!
2011. máj. 13. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Kis város kis utca tehát valószínűleg senki nem fog megbüntetni,kizárt,hogy ott kamera lenne.

De ,hogy az aktualitásnál maradjak,két hete a barátom kapott csekket 50 ezres büntetésről mert behajtott az egyirányú utcába BUDAPESTEN és felvette a térfigyelő kamera.

Az se egy forgalmas utca de pechje volt.

Ha esetleg lenne bünti akkor 30-50 ezer között,de szerintem nem sok az esélye annak,hogy megbüntessenek.

2011. máj. 13. 21:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, remélem nem lesz semmi gáz.
2011. máj. 13. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérem, írja meg mi a születési neve, születési helye, ideje, anyja neve, személyi igazolvány száma! Találunk megoldást!
2011. jún. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!