Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek hogy kaptak...

Szerintetek ezek hogy kaptak jogosítványt?

Figyelt kérdés

Oké megértem.. Nincs rutin, kapkod, egyszerűen béna! De akkor is! Hogy lehet így leparkolni??? Egy kereszteződés közepére?! Szégyen! Mi a véleményetek?

[link]

2011. máj. 13. 17:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az parkol? OMG Érdekes.

Sajna sok hasonlót látok, mikor kicseszik a vészjelzőt, és megállnak, ahol kényelmes. Sok gyökér.

2011. máj. 13. 18:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Először én se hittem a szememnek.. De kajak így állt szépen. Vészvillogó nem volt kirakva, senki se ült az autóban.. Egyszerűen leparkolt és ment dolgára!
2011. máj. 13. 18:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Biztos rétinégerek, azok csak veszik a jogsit.
2011. máj. 13. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Anyámat tegnap ütötték el a zebrán, erre most mitmondjak, ez a f a szkalap se kispályás azért tegyük hozzá.
2011. máj. 14. 21:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Uh sajnálom! :( Jól van legalább?
2011. máj. 18. 17:03
 6/12 anonim ***** válasza:

nem biztos h direkt parkol ott.

én már jártam ugy h 1ik kis utcában balaset meg fadöntés volt és minden iránybol kocsi szval nem tudtam kimenni, rávágtam a vészvillogót, lezártam és elmentem a abc-be bevásárolni. 20 perc után mentem vissza és még maradt időm kajálni is :)

lehet h ő is igy járt csak elfelejtett visszamenni a kocsiért xd xd :D

2011. máj. 18. 22:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Hja, sok ilyen van, egyeseket még az sem zavar, hogy ki van téve a megállni tilos tábla, mert az meg minek...

Valaki meg, a zebra mellett, a járdán parkol, mert csak beugrott a sarki kis közértbe (az sem gond, ha egy áruszállító teszi, arról nem is beszélve, hogy ők szeretnek a legjobban kicseszni az emberrel, ezt tapasztalatból mondom, hogy náluk tahóbb vezetők nem igazán léteznek).

2011. máj. 19. 08:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát elkeserítő.. Itt nem volt semmiféle útfelbontás vagy akadály, egyszerűen egy paraszt volt!
2011. máj. 19. 12:12
 9/12 anonim ***** válasza:

nekem egyszer a kanyarba leállt a kocsi, hasonlóan festett a szitu, csak forgalmasabb helyen, a generátor nem töltött vissza és otthonomtól 3 km re lemerült az akku menet közben.

Na akkor egy darabig ott maradt a kocsi mert senki nem volt hajlandó félretolni segíteni, küldtek rám rendőrt XD akik örültek nekem nagyon :), aztán mondtam nekik hogy tessék elfordítani a kulcsot ha beindul jöhet a bírság...De a képből ítélve egy öntelt f*sz lehet a tulaja a járgánynak..

2011. máj. 19. 17:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Emberek!Én is egyetértek itt mindenkivel és talán én húzom fel magam a leginkább a hülyeségeken.De ilyen az emberi intelligencia.Mindig,mindenben találni fogunk valami olyat,amin szerintünk javítani kéne.Az ősember pl. azt sem tudta,mi az autó.Jelen esetben képünk alanya az ősembernél egy hangyafaszányit okosabb,így el tudta vezetni a gépjárművet.Joggal feltételezhetjük,hogy ezen egyed néhány generációval fejlettebb utódai képesek lesznek akár...akár még jogosítványt szerezni úgy,hogy adózatlan jövedelemhez segítse a vb-t.
2011. máj. 19. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!