Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szervizekben vállalnak bicikli...

Szervizekben vállalnak bicikligumi-fújást? =/ Főleg Eger érdekelne.

Figyelt kérdés
Itt vagyok kollégista, pumpám nincs, életemben nem is fújtam még soha kereket, de most szörnyen lapos, és olyan rossz vele menni. (úgy tudom jót sem tesz neki) Mennyibe kerül? Vagy lehet pumpát kölcsönkérni random emberektől az utcán? :D
2011. máj. 11. 21:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ismerősöm, akinek nincs pumpája, szintén benzinkútra jár pumpálni. Nem kerül semmibe.

Amúgy ha veszel egy pumpát, rá fogsz jönni hogy kell használni, tényleg nem bonyolult. Lehet, hogy elsőre nem sikerül tökéletesen, de bele fogsz jönni.

Tényleg annyi az egész, mint amit írtak: a kiálló pöcöknek lecsavarod a kupakját, ráilleszted a pumpa végét és pumpálsz. Ha elég kemény, leveszed, kupak vissza és kész. Szívesen segítenék is neked, de sajnos pont az ország túlsó végében lakom.

2011. máj. 13. 15:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Told el ide a biciklid aztán megmutatom hogy kell pumpálni :P :D 137km XD
2011. máj. 13. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!