Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Laptopot hogyan lehetne...

Laptopot hogyan lehetne használni vonaton, hogy ne menjen tönkre?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy ne melegedjen túl, mivel ölben tönkremenne, az asztal meg kicsi hozzá...
2011. máj. 6. 14:44
 1/9 anonim ***** válasza:

rakj rá egy ilyet mondjuk:

[link]

2011. máj. 6. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Már miért menne tönkre ha ölben van? Egész úton összeszorított térdekkel fogsz ülni?

Kicsit széjjelebb nyitod a lábad és kész is a szellőzés.

2011. máj. 6. 14:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Vagy egy ilyet:

[link]

2011. máj. 6. 14:57
 4/9 anonim válasza:
:O ettől tönkremenne egy utazás alatt?nekem ithhon is az ölembe van:O
2011. máj. 6. 15:06
 5/9 anonim válasza:
Én sem értem miért menne tönkre,persze a szellőzésre figyelni kell,ha teljesen elzárod a szellőző részt nem csak kidobhatod,de még fel is robbanhat a lábadon.Persze ha neked nem gond mindig új laptopot venni,akkor ne vigyázz rá.:)Tehetsz a térdedre valami kemény kartont,és csak picit el kell csusztatni a lap-topot,vagy aktatáska,ruhába besülyed.
2011. máj. 6. 15:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Én bútorlapból vágattam egy akkora darabot, mint a laptop, és körbeszegtem. Ha sokáig használom ölben, azon nem melegszik, nem csuklik-nyeklik, meg a táp csatlakozója is védettebb a letöréstől.
2011. máj. 6. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Az a babtábla ötletes, csak a tököm adna érte 6000ft-ot. Meg utazáshoz nagy lenne.
2011. máj. 6. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyrészt én nem használnék vonaton laptopot, mert ha a cigók kiszúrják vagy a gépnek, vagy neked annyi.

De tegyük fel hogy IC, nem ráz szét és még cigók sincsenek.

Attól függ mit csinálsz. Ha ennyire fontos hogy azt a pár órát nem tudod nélkülözni, akkor gondolom doksit írsz. A doksi íráshoz viszont nem kell hogy nagy teljesítményen menjen a gép. A legtöbb gépnél be lehet állítani az ún. teljesítmény profilokat. Ott le kell venni, hogy minél kisebb telj.-t adjon le, így nem fog annyira melegedni. Mellesleg a melegedés nem is inkább annyira a gépnek rossz, mnint a heréidnek (ha ölben használod).

Egyébként a megoldás roppant egyszerű:

Aláteszel egy dosszéit, illetve a gép négy sarka alá a kis "tappancsok"-at megtámaszod mondjuk 1-1 ilyen postIT tömbbel és kész. A postIT tömb kicsi, könnyű és pont emel annyit a gépen, hogy a szellőzés biztosítva legyen. Én pl itthon könyvekkel szoktam megemelni.

2011. máj. 6. 22:59
 9/9 anonim válasza:
[link] - ez a megoldás a laptop ölben való használatához. Próbáld ki és nem fogod letenni!
2011. máj. 8. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!