Laptopot hogyan lehetne használni vonaton, hogy ne menjen tönkre?
Már miért menne tönkre ha ölben van? Egész úton összeszorított térdekkel fogsz ülni?
Kicsit széjjelebb nyitod a lábad és kész is a szellőzés.
Egyrészt én nem használnék vonaton laptopot, mert ha a cigók kiszúrják vagy a gépnek, vagy neked annyi.
De tegyük fel hogy IC, nem ráz szét és még cigók sincsenek.
Attól függ mit csinálsz. Ha ennyire fontos hogy azt a pár órát nem tudod nélkülözni, akkor gondolom doksit írsz. A doksi íráshoz viszont nem kell hogy nagy teljesítményen menjen a gép. A legtöbb gépnél be lehet állítani az ún. teljesítmény profilokat. Ott le kell venni, hogy minél kisebb telj.-t adjon le, így nem fog annyira melegedni. Mellesleg a melegedés nem is inkább annyira a gépnek rossz, mnint a heréidnek (ha ölben használod).
Egyébként a megoldás roppant egyszerű:
Aláteszel egy dosszéit, illetve a gép négy sarka alá a kis "tappancsok"-at megtámaszod mondjuk 1-1 ilyen postIT tömbbel és kész. A postIT tömb kicsi, könnyű és pont emel annyit a gépen, hogy a szellőzés biztosítva legyen. Én pl itthon könyvekkel szoktam megemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!