Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mélygarázs Budapesten? (filmfo...

Mxcmeszi kérdése:

Mélygarázs Budapesten? (filmforgatáshoz)

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek! Egy amatőr video-stúdió tagja vagyok, és szeretnénk rövidfilmet készíteni, mely egy mélygarázsban játszódik (olyanban, amelyben afféle túszcserék játszódhatnak akár, szóval nem egy társasházéban). Számbavettünk pár plázát, de mindenhol elég nagy a forgalom, illetve kérdéses, mennyire örülnének, ha fegyvernek látszó tárggyal hadonásznánk náluk.

Budapesten közlekedők: nem tud valaki valahol egy olyan mélygarázst ami viszonylag jól bevilágított, nyilvánosan elérhető (vagy meg lehetne beszélni a tulajjal), nagy, és nem túlzsúfolt? Péntek délután/este tudnánk odamenni forgatni.

A válaszokat előre is köszönöm.

2011. ápr. 24. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:

sorolok egy pár olyan helyet ahol van garázs, aztán majd kitalálod melyik érdekel:

XIII. ker.:

- Kleopátra ház (magán)

- Hegedűs Gyula utcában van egy kicsi mélygarázs, amit 0-24 parkolónak használnak, fizetős így nincs nagy forgalom, de ez nem is akkora mint egy plázáé

- árkád este

- kika parkolója este

- a XII-ben vol/van valami rózsa vagy milyen pláza, talán annak a parkolója

III. ker.:

- talán az óbuda center?

- ami a kolosy térnél van kisebb pláza most nem jut eszembe a neve

IX.:

- az új corvin sétánynak is van elvileg saját parkolója

Campona parkoló

IKEA reggel

Akárhova is mentek, először a tulajjal mindenképpen le kell egyeztetni, esetleg előre körbevenni szalaggal és kiírni forgatás nehogy valaki kihívja rátok a zsarukat.

2011. ápr. 24. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Arena plaza parkolója az éjszaka közepén nem jó? Oda mindig be lehet hajtani és a hét minden napján ingyenes. Max a biztonságiőrrel megbeszéled, akik nem ilyen kopasz barmok, hanem normálisak, én múltkor levertem a kocsim küszöbéből egy darabot és amíg meg nem csináltattam, addig ragasztani kellett, aztán ott izéltem, késsel felalá járkáltam, mert gondolkoztam hogyan is kéne. Az meg még oda is jött segíteni aztán megoldottuk.
2011. ápr. 24. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, mindenhol kell az engedély!!! Vagy végső megoldás: GREEN SCREEN…

Ja… most látom, hogy "csak" kétéves a bejegyzés :))) Sikerült a film? Hol látható?

2013. máj. 22. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!