Segítség! Rutin vizsga előtt állok 2 pót órám van hátra. Az a bajom, hogy az oktatóm MINDIG belenyúl a kormányba és szerintem ez nem normális. Mit tegyek?
Valóban nem számít ha a tanuló a járdaszegélynek akarja vinni az autót... de tényleg. :D
Szerintem csinálj egy olyat, hogy beszéld meg az oktatóval, hogy ne avatkozzon be, cserébe te fizeted az autóban esett kárt.
Majd az óra végén meglátjuk mekkorát torzul az arcod. :D
Abban igaza van, hogy az a legnagyobb probléma, hogy az oktatók a saját autójukat használják. Még jó, hogy féltik. Ez rendben is van... de eddig semmi olyan helyzetet nem teremtettem ami indokolta volna ezt a belenyúlást. Egyszerűen TUDOM hogy nem én vezetem a kocsit, hanem ő. Indokolatlanul nyúl bele a kormányba és ezen nem vitatkozom. Az normális ha első 2-3 órában belenyúl....de a 12. ben?! Már bocs de szar érzés így nekiindulni a vizsgának, hogy úgy gondolom megbukok mert ott már nem nyúlhat bele
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!