Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Segítség! Rutin vizsga előtt...

Segítség! Rutin vizsga előtt állok 2 pót órám van hátra. Az a bajom, hogy az oktatóm MINDIG belenyúl a kormányba és szerintem ez nem normális. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Meg fogom neki mondani, hogy ez így nem jó de azzal nem leszek előrébb. Le fogok tudni így vizsgázni? Úgy érzem nem is én kezelem az autót. Valakinek hasonló tapasztalat?
2011. ápr. 19. 21:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%

Valóban nem számít ha a tanuló a járdaszegélynek akarja vinni az autót... de tényleg. :D

Szerintem csinálj egy olyat, hogy beszéld meg az oktatóval, hogy ne avatkozzon be, cserébe te fizeted az autóban esett kárt.

Majd az óra végén meglátjuk mekkorát torzul az arcod. :D

2011. ápr. 20. 14:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, még mindig megy a 62%-os barátunk trollkodása... Legjobb lesz ignorálni, kedves kérdező, te meg fogadd meg a hasznos tanácsokat!
2011. ápr. 20. 17:43
 13/13 A kérdező kommentje:

Abban igaza van, hogy az a legnagyobb probléma, hogy az oktatók a saját autójukat használják. Még jó, hogy féltik. Ez rendben is van... de eddig semmi olyan helyzetet nem teremtettem ami indokolta volna ezt a belenyúlást. Egyszerűen TUDOM hogy nem én vezetem a kocsit, hanem ő. Indokolatlanul nyúl bele a kormányba és ezen nem vitatkozom. Az normális ha első 2-3 órában belenyúl....de a 12. ben?! Már bocs de szar érzés így nekiindulni a vizsgának, hogy úgy gondolom megbukok mert ott már nem nyúlhat bele

Köszi a válaszokat.

2011. ápr. 21. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!