Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz a KRESZ vizsga?

Mennyire nehéz a KRESZ vizsga?

Figyelt kérdés
mit tanuljak jobban mi a fontosabb?kinek hogy sikerült,mennyit tanultatok?
2011. ápr. 18. 19:05
 1/7 anonim válasza:
95%

Van egy gyakorlóprogram, ami ugyanolyan, mint ami a vizsgán volt, abból megcsináltam naponta 1-2-őt és így 75 pontos lett a vizsgám. Meg persze ott voltam minden KRESSZ órán és figyeltem, jegyzeteltem, meg ott is gyakoroltunk.

Hogy mi a fontosabb? Az ábrás/képes dolgokat nagyon jól tudd, mert azok több pontosak.

2011. ápr. 18. 19:14
 2/7 anonim válasza:
45%
Natúr sminket és kiengedett hullámos frizurát ajánlok KRESZ vizsgára.
2011. ápr. 18. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen,az érintő képernyűs monitornak,nagony kell hogy kimázolja magát:)

Apukám iskolavezető:)(én segítek)

Van egy pici csel...

Ha rajtahagyod az A;B;C ...(esetleg) levő válaszon az egeret lenyomva,de közben meggondolod magadat,akkor gyorsan át tudod húzni...

Ez olyan mit ha puskáznál...

D ejó lesz a vizsgabiztos,akkor volt olyan akinek segített is:)Bár most már be van kamerázva a vizsgaterem,úgyhogy...kicsi az esélye!

Nem nehéz,egyébként...Milyen kategória?

2011. ápr. 18. 19:46
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:D B kategória:)köszi a tippet:P nagyon szeretnék átmenni elsöre remélem sikerülis:)
2011. ápr. 18. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

19:46 vagyok:)

55 kérdéses,és 55 fejezetet kell megtanulni...tanulgatni...

Szóval minden fejezetből egy kérés lesz....

Ugyan azokat a kérdéseket sosem adja,összesen 1000 kérdés van összesen,és ezeket össze vissza dobálja ki a gép:)

2011. ápr. 18. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb a kereszteződésben az áthaladási sorrendeket tudni, ezek (és másféle képes kérdések) a 3 pontosak. Tudni kell a táblákat jól és a sebességhatárokat, útburkolati jeleket, rendőri karjelzéseket!

Ami nem 3, az 1-1 pontos, célszerű mindent elolvasni legalább 1x (műszaki dolgok), hátha megragad, ha már nincs időd v. kedved tanulni, legalább homály legyen róla, hogy mi lehet a válasz. Ne hagyj ki semmit.

Igazából a Kresz tanfolyamon elmondják azokat a dolgokat, amik szerepelnek benne, ismeretlen, nehéz kérdés egyáltalán nem volt a vizsgán. Nekem elsőre sikerült 2009. dec.-ben, de már nem emlékszem hány pontos lett, lett pár apró hiba benne..

Annyira végülis nem nehéz, ha előtte foglalkoztál vele eleget.

2011. ápr. 19. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azóta megvan..

Nos nem nehéz.Nekem 11 perc alatt sikerült megoldani a feladatsort egy hibám lett csak belőle.Azt nem mondom,hogy minden kérdésre tudtam a választ.Volt olyan,ahol tippeltem.Bejött sikerült. :)

2012. nov. 23. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!