Mennyire nehéz a KRESZ vizsga?
Van egy gyakorlóprogram, ami ugyanolyan, mint ami a vizsgán volt, abból megcsináltam naponta 1-2-őt és így 75 pontos lett a vizsgám. Meg persze ott voltam minden KRESSZ órán és figyeltem, jegyzeteltem, meg ott is gyakoroltunk.
Hogy mi a fontosabb? Az ábrás/képes dolgokat nagyon jól tudd, mert azok több pontosak.
Igen,az érintő képernyűs monitornak,nagony kell hogy kimázolja magát:)
Apukám iskolavezető:)(én segítek)
Van egy pici csel...
Ha rajtahagyod az A;B;C ...(esetleg) levő válaszon az egeret lenyomva,de közben meggondolod magadat,akkor gyorsan át tudod húzni...
Ez olyan mit ha puskáznál...
D ejó lesz a vizsgabiztos,akkor volt olyan akinek segített is:)Bár most már be van kamerázva a vizsgaterem,úgyhogy...kicsi az esélye!
Nem nehéz,egyébként...Milyen kategória?
19:46 vagyok:)
55 kérdéses,és 55 fejezetet kell megtanulni...tanulgatni...
Szóval minden fejezetből egy kérés lesz....
Ugyan azokat a kérdéseket sosem adja,összesen 1000 kérdés van összesen,és ezeket össze vissza dobálja ki a gép:)
A legfontosabb a kereszteződésben az áthaladási sorrendeket tudni, ezek (és másféle képes kérdések) a 3 pontosak. Tudni kell a táblákat jól és a sebességhatárokat, útburkolati jeleket, rendőri karjelzéseket!
Ami nem 3, az 1-1 pontos, célszerű mindent elolvasni legalább 1x (műszaki dolgok), hátha megragad, ha már nincs időd v. kedved tanulni, legalább homály legyen róla, hogy mi lehet a válasz. Ne hagyj ki semmit.
Igazából a Kresz tanfolyamon elmondják azokat a dolgokat, amik szerepelnek benne, ismeretlen, nehéz kérdés egyáltalán nem volt a vizsgán. Nekem elsőre sikerült 2009. dec.-ben, de már nem emlékszem hány pontos lett, lett pár apró hiba benne..
Annyira végülis nem nehéz, ha előtte foglalkoztál vele eleget.
Gondolom azóta megvan..
Nos nem nehéz.Nekem 11 perc alatt sikerült megoldani a feladatsort egy hibám lett csak belőle.Azt nem mondom,hogy minden kérdésre tudtam a választ.Volt olyan,ahol tippeltem.Bejött sikerült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!