Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nagyon nehéz a forgalmi...

Nagyon nehéz a forgalmi vizsga? Mire figyeljek a legjobban a forgalomban?

Figyelt kérdés

Könnyen meglehet bukni vagy ez olyan szerencse kérdése ?

Mert biztos vannak rosszindulatú vizsga biztosok.

2011. ápr. 14. 16:16
1 2
 11/14 anonim válasza:
Helló nem nehéz egyáltalán, én nemrég vizsgáztam, sima ügy volt de a lényeg hogy egy 20-ast vigyél mindenképp mert akkor a kisebb hibákat elnézik, ami pedig lesz, ne halgas olyanokra hogy ne fizess mert akkoris átengednek(nemigaz) az oktatodnak oda adod és ö intézi a többit, inkább így minthogy 41eft ot fizes a potvizsgára mert mindent összeszámolva ennyi az ára.
2013. júl. 25. 20:41
 12/14 anonim ***** válasza:

" Helló nem nehéz egyáltalán, én nemrég vizsgáztam, sima ügy volt de a lényeg hogy egy 20-ast vigyél mindenképp mert akkor a kisebb hibákat elnézik, ami pedig lesz, ne halgas olyanokra hogy ne fizess mert akkoris átengednek(nemigaz) az oktatodnak oda adod és ö intézi a többit, inkább így minthogy 41eft ot fizes a potvizsgára mert mindent összeszámolva ennyi az ára."

Sosem került 41 ezerbe egy vizsga és ne hallgass erre az ütődöttre: semmiképp se fizess, mert akkor egyből elkaszálnak, vagy ha szerencséd van csak kiröhögnek.

2013. júl. 25. 22:53
 13/14 anonim válasza:
0%

12eft a potvizsgadíj és minimum 3-4 órát kell venni az persze iskolánként változik de olyan 3-4eft tehát az kb 30eft tehát buktál egy 10-est de az ismerösöm 41eft bol jött ki belöle.

Ennyit rólad te kuturálatlan idiota.

2013. júl. 26. 19:55
 14/14 anonim válasza:
Rebel a forgalmi vizsga ellen, sajnos az egy nagyon ruthless- ipar.
2018. jún. 9. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!