Újpesti útbaigazítás - merre van?
Figyelt kérdés
Egy utca nevére lennék kíváncsi, ami Újpesten van, a Munkásotthon utca és az Árpád út környékén. Egy nyugodt, szűk járdás kis utca, ahol jobb oldalt a lépcsők és bal oldalt a fák, és 2 ember egymás mellett nem igazán fér el. Hajnalban odahallani a metrót. Több adatot nem tudok...2011. ápr. 10. 16:08
1/5 anonim válasza:
Milyen lépcsőkre gondolsz? Mert én arra lakom, de nem vágom, melyik utcáról lehet szó.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! 2 szintes lépcsők vannak. Kicsik és újszerűek. Kis irodákba vezetnek. Kb. 6-7 méterre helyezkednek el egymástól. Pár percre van tőle a Munkásotthoni buszmegálló és úgy van a szűk járdán, jobbra a fák, balra a lépcsők.
2011. ápr. 11. 16:29
3/5 anonim válasza:
Esetleg a Lóránttfy Zsuzsanna utca?? Az a Munkásotthon utca folytatása az összekötő híd irányába.
Itt megkeresheted:
4/5 A kérdező kommentje:
Huhh aranyapám nagyon KÖSZIIIIIII ! ! ! :) Megtaláltam!:) A József Atti utca az, huhúúúúúúúú :D
2011. ápr. 12. 17:13
5/5 anonim válasza:
Bár én nem erre tippeltem, de szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!