Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyire vagy autóbúzi?...

Mennyire vagy autóbúzi? (tudom rövid u)

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék a Közlekedés topic tagjainak összetételére.

Ki mennyire tartja magát autófílnek? És ez miben merűl ki nála?

Gondolok itt arra, hogy mennyire fontos neki az autója? Mennyire tartja karban, saját maga csinálja-e? Mennyire ápolt? Szóval, hogy mennyit foglalkozik vele? Minden érdekel, mert úgy látom, hogy olyanok is írkálnak ide, akiknek csak "közlekedési eszköznek" tartják, csak azt nem értem, hogy ők mit keresnek egy autós fórumon. Ez is érdekelne.

Értékeljétek hát magatok és fűzzetek hozzá egy rövid leírást is!

1-10-ig vagy %-ban, ahogy tetszik, de inkább %-ban.

Ja és a 12-16 évesek kíméljenek, nem vagyok kíváncsi a kitalált autóitokra, keressetek egy másik kérdést most ne itt éljétek ki magatok, tisztelet a kivételnek, ha valami különleges hihető történet van azt szívesen várom.

2011. ápr. 6. 22:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem, ne érts délre, mondtam az első válaszodat köszönöm, jó látni, hogy vannak még műszaki érdeklődésű fiatalok, akiket nem csak az érdekel, hogy szombaton beb@szunk.
2011. ápr. 8. 15:47
 12/15 A kérdező kommentje:
...ne érts félre...
2011. ápr. 8. 15:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Én 16 éves vagyok.

Még cak egy Rotakapám van de azt is nagyon rendben tartom:D

Ha egyszer lesz autóm,biztos hogy nagyon rendeben fogom tartani,és minden olyan kis "tuningot" meg fogok csinálni rajta ami nem kerül sokba,és inkább csak kínlódni kell vele,mert nagyon szeretem az ilyeneket csinálni:D

2011. ápr. 8. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Deh is, értem én:D
2011. ápr. 8. 21:19
 15/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 01:15

robogómba egy nap alatt belenyomtam 300km-ert :) (70ccm)

2011. ápr. 9. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!