Mennyibe kerül a legolcsóbb repülőjegy?
Jol gondold meg azt a munkat.
Tökeletes külsö, perfekt angol nyelvtudas es nincsenek sz@rra fizetve azok sem, csak jo lehetösegük van, hogy kifognak egy gazdag üzletembert maguknak.
Ha ez nem jön be, akkor van egy szakmad kb 10 evre max, bar En meg nem talalkoztam fapados gepen 30-nal idösebb stewardessel, nagyobb nemzetközi gepeken mar voltak idösebbek, de ott azert a munka is mas, pontosabban ott tömenyen megy a seggnyalas.
Ne haragudj, ha rosszat mondtam vagy megbantottalak vele, nem volt szandekomban, csak szerintem Te is tudod, hogy a mai fiatal lanyok többsege azt hiszi, hogy azert amiert neki lett ket melle es odalent ....ja, azert rögtön az ölebe hullik minden.
Minden elismeresem a Tied, hogy a nehezsegek ellenere bevallalod es ha tovabbra is igy allsz hozza, akkor a munkaban fogod megtalalni a szorakozasodat is.
Sok sikert kivanok Neked:)
nyugi nem sértődtem meg :)
hát igen a mai lányokról nem igazán érdemes beszélni,de én nem akarok ilyen módszerekkel előnyökhöz jutni,inkább megdolgozok a kiismerésért
köszönöm a jókívánságokat,remélem egyszer tényleg eljutok oda hogy stewardess lehet belőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!