Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül a legolcsóbb...

Mennyibe kerül a legolcsóbb repülőjegy?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni hogy milyen a repülés,mivel érdekel a stewardess munka,de amíg nem próbáltam ki,hogy milyen az egész,addig igazán nem is tudhatom hogy tényleg ezt akarom-e.Ezért érdekel hogy mondjuk nyáron vagy télen vagy bármikor amikor nagyon leakciózzák a jegyeket akkor kb.mennyibe kerülnek?az most szinte mindegy hogy hova igazán az ár érdekelne
2011. márc. 31. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
a legolcsobb olyan 20 ezer ft pl olaszorszagba
2011. márc. 31. 18:28
 2/6 A kérdező kommentje:
az jó olaszba mennék is szívesen és ebben minden pótdíj meg nem tudom mi benne van?köszi a választ!
2011. márc. 31. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Jol gondold meg azt a munkat.

Tökeletes külsö, perfekt angol nyelvtudas es nincsenek sz@rra fizetve azok sem, csak jo lehetösegük van, hogy kifognak egy gazdag üzletembert maguknak.

Ha ez nem jön be, akkor van egy szakmad kb 10 evre max, bar En meg nem talalkoztam fapados gepen 30-nal idösebb stewardessel, nagyobb nemzetközi gepeken mar voltak idösebbek, de ott azert a munka is mas, pontosabban ott tömenyen megy a seggnyalas.

2011. márc. 31. 21:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Hidd el már ezerszer átgondoltam a dolgot és úgy érzem hogy ha nem próbálnám meg akkor utána egész életemben ezen keseregnék.Azért köszi hogy írod hogy gondoljam át mert tényleg egy csomóan hiszik azt hogy ez egy álommunka aztán meg mikor kiderül hogy keményen kell dolgozni nincs is sok pénz stb. akkor csalódnak.Elég sokat olvastam a témában fórumokon meg egyéb oldalakon úgyhogy tudom/sejtem mire vállalkozom.Meg sose voltam elkényeztetve nem vagyok az a sírós fajta úgyhogy nem valószínű hogy mondjuk 1 hónap munka után sírva rohannék haza.
2011. ápr. 1. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, ha rosszat mondtam vagy megbantottalak vele, nem volt szandekomban, csak szerintem Te is tudod, hogy a mai fiatal lanyok többsege azt hiszi, hogy azert amiert neki lett ket melle es odalent ....ja, azert rögtön az ölebe hullik minden.

Minden elismeresem a Tied, hogy a nehezsegek ellenere bevallalod es ha tovabbra is igy allsz hozza, akkor a munkaban fogod megtalalni a szorakozasodat is.

Sok sikert kivanok Neked:)

2011. ápr. 2. 16:13
 6/6 A kérdező kommentje:

nyugi nem sértődtem meg :)

hát igen a mai lányokról nem igazán érdemes beszélni,de én nem akarok ilyen módszerekkel előnyökhöz jutni,inkább megdolgozok a kiismerésért

köszönöm a jókívánságokat,remélem egyszer tényleg eljutok oda hogy stewardess lehet belőlem

2011. ápr. 3. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!