3 hét múlva vizsgázok KRESZ-ből alig tudok valamit mit csináljak?
Gyakorolj.
A program letölthető (Egyéni gyakorlóprogram 2.81 verzió), ez az, ami a vizsgán is lesz.
Én is azon gyakoroltam, meg volt egy netes rendszer is, amibe az autósiskolánk regisztrált (szerdán vizsgáztam le, 71 ponttal).
Továbbá ha van könyved, azt is olvasgasd. 3 hét az rengeteg idő, hajrá!
21/N
hát, érdekes ember az aki halasztja halasztja, majd hirtelen rájön, hogy mindjárt vizsga.
egyébként csináld azt, hogy megtanulod. a könyvet egy kis szorgalommal úgy, hogy meg is jegyzed, 3-4 nap alatt meg tudod tanulni. a kreszteszt könyvön átfutni mondjuk 1 hét... programmal gyakorolni szintén elég pár nap.
De menj biztosra és olvasd el a könyvet kétszer, másodszorra akkor miután a kreszteszt könyvvel végeztél.
Ez jó módszer, az idődbe is belefér, viszont egy dolog kell hozzá: leülni, és elkezdeni!
..pont mint nekem a zh-ra tanulást xD
Sok sikert!
Ne aggódj, 3 heted van. Olvasd el a könyvet, gyakorolj a gyakorlóprogrammal és ne légy ideges.
A gyakorlóprogram azért jó, mert ismerős lesz a környezet, könnyebb ám úgy vizsgázni (nem csak KRESZ-ből).
De ne is halogasd, hogy "majd holnap elolvasom", mert az lesz a vége hogy nem készülsz semmit.
Mondjuk paprikaskrumplit. Az finom.
Amugy egy het boven eleg a kreszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!