Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Gyorshajtás miatt jött a...

Gyorshajtás miatt jött a fizetési felszólítás. Nem kellett volna fényképes bizonyítékot is küldeniük? Így is behajthatják?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 00:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne vedd sértésnek, de akinek kocsija van, tankolja ilyen áraknál, fenntartja, fizeti utána a sok szart az ne itt sírjon ha kijön a csekk. Főleg teljesen jogosan.

Nekem is számít minden forint, de nem itt sírtam mikor kijött a csekk. Káromkodtam egy jó nagyot aztán idővel elvittem befizetni.

Akinek ez akkora katasztrófa, annak nem szabad kocsit tartania itthon.

2011. márc. 8. 15:30
 12/13 anonim ***** válasza:
kérhetsz részletfizetési kedvezményt is.6-hónapra adják,ki kell töltened egy nyomtatványt+ kell egy 2000 ft-s okmánybélyeg.
2011. márc. 8. 15:57
 13/13 anonim válasza:
Kedves Kommentelők! Olyankor mi van, ha céges autóval követtek el állítólag gyorshajtást, de a hivatalos útnyilvántartás szerint a gépkocsi azon a napon nem is járt az említett útszakaszon. A mellékelt képen egyértelműen látszik, hogy nem a megadott helyszínen készült, viszont az 100%-osan nem állapítható meg hogy akkor pontosan hol.
2011. ápr. 28. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!