Szerintetek fontos az, hogy valaki mindenképpen jogosítványt szerezzen?
Mert tegyük fel, valaki nem érzi magát "bátornak" ahhoz, hogy autót vezessen.
De egy ismerőse azt mondta neki,hogy ez nem kedv kérdése, ezt meg kell csinálni, erre szükség van!!!
sokan elvannak jogsi nélkül
anyának sincs,a szeme miatt nem lehet,de mindig megoldja ha kocsival kell menni
párom mamája pedig nem újitatta meg,mivel melóba busszal megy amugyis,kocsival meg csak a férjével megy
én is elvagyok tömegközlekedve,van jogsim 17 éves koromtól,de ellennék nélküle...de néha jól jön,bár saját kocsira nem vágyok 8van kocsim,párom vezeti 99%-ban)
Egyáltalán nem kötelező, nem erőszak és nem "kell megcsinálni". Van, aki alkatilag nem való a vezetésben adódó szituációk megfelelő kezelésére, vagy magának az autónak a "kezelésére". Ők csak bosszúságot, súlyosabb esetben balesetveszélyes helyzeteket okoznak az utakon, arról nem is beszélve, hogy olyan stressznek teszik ki magukat vele, ami vezetésen kívül is káros.
Azért elég szuperül el lehet közlekedni tömegközlekedéssel, városon belül bringával, vagy ne adj Isten, gyalog. Olcsóbb is.
Ha többen felfedeznék magukban az alkati-pszichológiai alkalmatlanság jeleit a vezetéssel kapcsolatban, lehet, hogy kevesebb baleset lenne, de legalábbis kevesebb ökör az utakon.
Ismerősödnek nincs igaza. Ő biztos egy alfahím, aki kocsiüléssel a se.ggén született, de nem mindenki "tud" vezetni.
szerintem is szükség van rá...
de én sem szántam még rá magam, és minél idősebb vagyok, annál jobban nem érdekel
17 évesen még lett volna kedvem, az oszt. társaimmal együtt, most már kimondottan nincs kedvem hozzá
pedig néha nagyon jó lenne, ha lenne
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!