B kategóriás jogosítvány megszerzése alatt melyik vizsgától féltetek a legjobban?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 19:09
1/9 anonim válasza:
Nekem a megszerzése még messze van (remélem Húsvétra meglesz). De az elsősegélytől féltem (decemberben sikerült elsőre) nagyon, és most a KRESZ-től (ebből 9-én lesz a vizsga). A vezetéstől nem, mert azt már gyakorolhattam, és tudom, hogy menni fog.
21/N
2/9 anonim válasza:
Ez nem iskola, hogy félni kell, mert jön a tanító és bevágja a karót. Autót akarsz vezetni. Tegyél érte. Tanulj és nem kell félned. Ja, és hasznodra is válik.
3/9 anonim válasza:
nem a tanító vágja be az est hanem a visgabiztos a 10ezrest....
5/9 anonim válasza:
Én elsőnek a forgalmi alatt izgultam, de aztán a BE kategóriánál 2 szer annyira :)
6/9 anonim válasza:
A német irodalom szigorlattól. Pont akkor volt, amikor elkezdtem forgalomban vezetni.
7/9 anonim válasza:
Először a KRESZ vizsgától aztán a rutintól, majd a forgalmitól. Ami épp következett :D
9/9 Tubarózsa válasza:
Hali! én a műszaki vizsgától féltem. de természetesen rutinon buktam meg a lehető legegyszerübb feladatnál...:D
üdv 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!