Hol tudnék ilyeneket olvasgatni? (többi lent)
Történetek 20-30 évet álló járművekről amiket "megtaláltak".
Gondolok itt ilyenekre: 40 év egy helyben állás után kihúzták Jani bácsi Trabantját a fészerből.
Nem hiszem, hogy olyan nagyon gyűjtögétné valaki az effajta történeteket. Hát rajta keresd ki őket, és legyél te az első, aki összefoglalja ...
Sok sikert!
maci
Ha értesz angolul számtalan ilyen történetet olvashatsz a neten, pl.
Köszi, hogy betetted. Erről a Sambáról volt egy cikk a Veterán c. újságban. Hát fura története van ennek is. Holnap ha lesz időm megosztok veletek egy történetet, na de a többit holnap.
További jó estét: Én :D:D
Más!
Nagylevegő, és kezdem:
S. I. újonnan vásárol egy Trabant 601 Lim típusú gépkocsit, melynek UM-66-02 rendszámtáblája virít trapéz alakú rendszámtartóján. Az első forgalombahelyezés Kecskeméten történik meg. Ekkor 1974. szeptember 11-e volt. Az új tulajdonosa kevesebb mint két hónapig élvezte a kétütemű autó pöfögését. Ugyanebben az évben november 5-én elpasszolta gépét, mely Nagykőrösre költözött, V. F.-hez. Itt kb. 3 évet tölt, majd harmadik gazdájához Püspökladányba megy. Azt kifelejtettem, hogy még ez előtt forgalomból ideiglenesen kivonták, majd kis csúszással 1977 október 10-én a ZA-23-29 rendszámot kapja. 1977 decemberében új tulajdonosa lett volna, ám pár hónappal utána már 1978-ban mégis Monorra kerül. 1979 január 2-án
Kisterenyére (ma Bátonyterenye) megy. Itt Margit néni (Isten nyugosztalja) megtanulna rajta vezetni, de csakhamar az árokban köt ki. Az autó meg lett csinálva, de beálltak vele a máig is létező lemezgarázsba. Utolsó műszaki érvényessége: 1983. Itt a "garage"-ban 2009-ben találtuk meg. 61000 kilométerrel várja a nyarat, mikor -reményeim szerint- OT rendszámmal pöföghet.
Üdv: Én
U.I.: K_G, te mindig megtalálsz? A rendszámtáblagyűjtéses kérdést is én tettem fel.
Kedves Kérdező! Igen, én vagyok a közlekedés kategória réme. :P
De amint jó idő lesz átadom másnak ezt a tisztséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!