Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol tudnék ilyeneket olvasgatn...

Hol tudnék ilyeneket olvasgatni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Történetek 20-30 évet álló járművekről amiket "megtaláltak".

Gondolok itt ilyenekre: 40 év egy helyben állás után kihúzták Jani bácsi Trabantját a fészerből.

2011. febr. 7. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy olyan nagyon gyűjtögétné valaki az effajta történeteket. Hát rajta keresd ki őket, és legyél te az első, aki összefoglalja ...

Sok sikert!

maci

2011. febr. 7. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha értesz angolul számtalan ilyen történetet olvashatsz a neten, pl.

[link]

2011. febr. 7. 19:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy betetted. Erről a Sambáról volt egy cikk a Veterán c. újságban. Hát fura története van ennek is. Holnap ha lesz időm megosztok veletek egy történetet, na de a többit holnap.

További jó estét: Én :D:D

2011. febr. 7. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen történetet? Csaknem neked is kitolt az ismerősöd egy Pancsit a tyúkólból? Csak mert én így szereztem, olyan vastagon volt rajta a "por", hogy inkább egy hétre kint hagytam az esőben. :D
2011. febr. 7. 22:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Más!

Nagylevegő, és kezdem:

S. I. újonnan vásárol egy Trabant 601 Lim típusú gépkocsit, melynek UM-66-02 rendszámtáblája virít trapéz alakú rendszámtartóján. Az első forgalombahelyezés Kecskeméten történik meg. Ekkor 1974. szeptember 11-e volt. Az új tulajdonosa kevesebb mint két hónapig élvezte a kétütemű autó pöfögését. Ugyanebben az évben november 5-én elpasszolta gépét, mely Nagykőrösre költözött, V. F.-hez. Itt kb. 3 évet tölt, majd harmadik gazdájához Püspökladányba megy. Azt kifelejtettem, hogy még ez előtt forgalomból ideiglenesen kivonták, majd kis csúszással 1977 október 10-én a ZA-23-29 rendszámot kapja. 1977 decemberében új tulajdonosa lett volna, ám pár hónappal utána már 1978-ban mégis Monorra kerül. 1979 január 2-án

Kisterenyére (ma Bátonyterenye) megy. Itt Margit néni (Isten nyugosztalja) megtanulna rajta vezetni, de csakhamar az árokban köt ki. Az autó meg lett csinálva, de beálltak vele a máig is létező lemezgarázsba. Utolsó műszaki érvényessége: 1983. Itt a "garage"-ban 2009-ben találtuk meg. 61000 kilométerrel várja a nyarat, mikor -reményeim szerint- OT rendszámmal pöföghet.

Üdv: Én

U.I.: K_G, te mindig megtalálsz? A rendszámtáblagyűjtéses kérdést is én tettem fel.

2011. febr. 8. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Igen, én vagyok a közlekedés kategória réme. :P

De amint jó idő lesz átadom másnak ezt a tisztséget.

2011. febr. 8. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!