Ha kezdő jogsival utánfutót húzok, akkor mennyire büntethet a rendőr?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 11:45
1/5 anonim válasza:
Ha betartja a szabályokat,akkor ugrott a jogsid.Fel is van tüntetve,hogyha a jogsi megszerzését követően bármilyen szabálysértést követsz el,akkor a jogsid bánja.
Még első évemben szilveszter napján 90-nel bevágódtam egy 30-cal haladó rendőrautó mögé a 30-as táblánál.Épphogy meg tudtam állni mögötte.Félreállított.Nem szaroztam,megmondtam neki,hogy tudom,mit vétettem,vállalom érte a felelősséget.Megszondáztatot,nem volt bennem szesz.Aztán azt mondta,hogy friss a jogsim,vigyázzak rá.Majd elment.Egyébként azóta sokkal felelősségteljesebben is vezetek.
2/5 anonim válasza:
ez a baj. előbb cselekednek aztán gondolkodnak az emberek.
3/5 anonim válasza:
Akkor te biztosan zseni lehetsz.Te még a baj kialakulása előtt megtetted az óvintézkedéseket.Már a játszótéren is úgy rohangáltál,hogy nem szaladsz túl gyorsan,nehogy eless.Igen.Okozhattam volna bajt,de aztán nem.Tanultam belőle,beláttam,hogy nem csak rajtam múlt,hogy jól végződött.Tényleg normálisan vezetek azóta.Egyébként neked való kérdés,hogy miért nem tér ki azautó elől a kóborállat?
4/5 anonim válasza:
100 ezer Ft-ig szabható ki büntetés. (410/2007.Korm.sz.rendelet 47&(1))
5/5 anonim válasza:
sok mindentől függ!
pl.lószállítót huztam,versenyre mentünk...fél éves volt a jogsim,és elengedett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!