Mivel szedjem le a matricát a hátsó ablakról?
Figyelt kérdés
Nem is annyira matrica, inkább sötétített fólia, felirattal. Annak idején jó ötletnek tűnt feltenni..:)
Most meg nem tudom leszedni.
Az ablak felső részén fut végig, ragasztó nem volt rajta, úgy emlékszem rásimítós volt, amikor feltettem.
Pár éve rajta van már, csúnya lett, kifakította a nap.
2011. febr. 2. 17:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg étolajjal bekenni, és egy kicsit állni hagyni.Nekem ez a matricáknál be szokott válni, hátha jó lesz a fóliához is.
2/3 anonim válasza:
Nitro-higítóval le tudod kapargatni az üvegről. Jobb megoldás nincs. Esetleg előtte melegíts rá hőlégfúvóval, de lehetőleg nem minusz 10 fokos legyen az üveg, mert elpattanhat.
3/3 anonim válasza:
Utolsó, de jót röhögtem:))) "lehetőleg ne -10 fokos legyen" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!