Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjem el a rendszámtá...

Hogyan kezdjem el a rendszámtábla-gyűjtést?

Figyelt kérdés
Szeretnék magyar 3betű-3számos, 2betű-4számos rendszámtáblákat gyűjteni. Hol lehet ilyeneket szerezni, Nógrád megye környékén?
2011. jan. 31. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Leginkább sehol ne kezdd el a gyűjtést. Nagyon sokba fog fájni neked...
2011. jan. 31. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetőleg ne az enyémmel, mert akkor dühös leszek. :) A vaterán mondjuk lehet kapni két betű négy számos táblákat. Abból nekem is van idehaza pár darab, igaz én motorokhoz kaptam. :)
2011. jan. 31. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Nézz körül a bontókban, esetleg falun az öregeknél a pajtában álló motorról kérd el a régi rendszámot, bár úgyse fogják odaadni.
2011. febr. 1. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Nem tartom túl jó ötletnek a ma használatos rendszámok gyűjtését. Rendszám elvileg akkor kerül le az autóról, ha végleg kivonják forgalomból. Ha kivonják akkor le kell adni az okmányirodába. Venni, találni stb. elég necces mert az valahol szerepel és előbb-utóbb körözni fogják, és ha nálad találják meg akkor nem győzöl magyarázkodni.

Régi hét betű négy számos rendszámok, már sehol sem szerepelnek, azokat szerintem nyugodtan gyűjtheted. Aukciós oldalakon, régi házak elfeledett sarkaiban stb vagy adjál fel hírdetést, hogy ilyet kívánsz vásárolni.

2011. febr. 1. 09:49
 5/6 A kérdező kommentje:

1. Válaszoló: Nyugi, nem lopni akarom, érvénytelen táblákat szeretnék gyűjteni, mint ahogy a Kenyeres testvérek (pár napja volt a tévében.

2. Válaszoló: Esetleg nem válnál meg a tábláktól? :D:D:D:D

3. Válaszoló: Az autóbontókban körül fogok nézni, kösz a tippet! A pajtában álló motorokról annyit: mindent megteszek!!!! :D:D:D:D:D

4. Válaszoló: Tényleg jó lenne a régebbiekre koncentrálni!

Van egy pár a garázsban: ZA-23-29 az a különlegessége, hogy rá van csavarozva egy Trabant!!!!! :D:D:D:D Az újság jó ötlet, fel is adom hamarosan a hirdetést.

2011. febr. 1. 15:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

:D Nem, mert ahhoz van szürke forgalmi is, meg egyező váz- és blokkszám, szóval majd inkább az Ocsmányirodás néninek fogom odaadni. Aztán benyújtok egy kérvényt hogy adja vissza mert ezer érzelmi szál köt hozzá. :)

Tényleg, ha vannak faluban élő idősebb rokonaid, akkor őket lenne érdemes megkérned, hogy kérdezzenek körbe a baráti körnél hátha vkinek van felesleges rsztáblája.

2011. febr. 1. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!