Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol hagyjam az autómat Budapes...

Hol hagyjam az autómat Budapesten?

Figyelt kérdés

Nemsokára egy buszos külföldi úton veszek részt. Mivel nem Bp-i vagyok ezért az autómat valahol ott kell hagyjam. A Hősök-teréről lesz az indulás.

Mi a legcészerűbb???

2011. jan. 31. 11:44
 1/10 anonim válasza:
Mennyi időre mész el?1hét?2hét?Szerinted be lehet dobni a parkoló órába annyi pénzt előre?Nincs valaki aki felhozna Pestre Aztán visszavinné a kocsit a házad elé?Vagy egyszerűen tömegközlekedéssel feljönni Pestre?
2011. jan. 31. 12:04
 2/10 anonim ***** válasza:

A Hősök-tere körül van elég sok parkolóhely, de mind fizetős.

Ha csak egy napos a kirándulás, akkor leteheted a Podmaniczky úton, a Máv-kórház parkolójában, ott 140 Ft/óra. Vannak őrzött parkolók is, de ezek jóval drágábbak, gondolom, itt megbeszélés kérdése, hogy meddig hagyod ott.

2011. jan. 31. 12:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Kérdés,hogy mennyi időre kell itt hagyni az autódat. Szerintem valaki hozzon fel a saját kocsiddal majd vigye azt vissza. Olcsóbb, mintha otthagynád valahol napokra.
2011. jan. 31. 12:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A Felvonulási tér ott van a Hősök tere mellett és ingyenes. A helyedben ott hagynám.
2011. jan. 31. 13:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, csatlakozom az előttem szólóhoz, ha több napos, akkor vki hozzon fel a kocsival, aztán vigye vissza. Ha csak 1 napos, akkor én az ARENA Plaza parkolóját választanám, ami ingyenes és fedett is. (igaz nem őrzött, de 1 napig csak nem szúrják ki ott a rosszarcúak!) Onnan meg nincs messze a Hősök tere.
2011. jan. 31. 13:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Budán, olyan környéken ahol nem fizetős a parkolás, keress egy őrzött parkolót, és oda add be a kocsit. Ezek olcsóbbak, mint a pestiek, és nem kell aggódnod, hogy ellopják-e az autót. És tömegközlekedéssel viszonylag egyszerűen el tudsz jutni a város többi részébe. Például van egy ilyen hely a Frankel Leó úton, én hasonló helyzetben ott szoktam hagyni a kocsit, igaz, innen épp nem a legkényelmesebb eljutni a Hősök-terére:S Persze attól függ, hogy mennyi ideig kell Bp.-n hagynod az autót.
2011. jan. 31. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:
14%
Én csak azt az egyet nem értem, hogyha egyszer van autód, miért busszal mész utazni? Ilyet még nem is hallottam esküszöm. Én soha nem tudnám magamról elképzelni, hogy buszt, vagy vonatot válasszam, ha egyszer van autóm. Max repülő. Szóval ez tényleg érdekes, nem találkoztam még ilyennel. De amúgy jah, felvonulási téren ott hagyhatod, ott van a Hősök tere közelében.
2011. jan. 31. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:

ha van jó védelem a kocsiban (váltózár, autolok kormányzár, ilyesmik) akkor sztem nyugodtan hagyhatod a kocsit a felvonulásin. volt úgy, hogy én is ott parkoltam 1 hétig. Igazából a tolvajoknak majdnem mindegy mennyi ideig áll ott, ugyanúgy elviszik 2 perc alatt :P

Gondolom azért busszal megy, mert úgy olcsóbb...

A felvonulális egyetlen para lehet: ott elég sűrűn szoktak rendezvényeket tartani, és ha ott hagyod a kocsid, akkor szétdobják valahol a városligetben és utána lehet keresgetni. Mondjuk a következő két hétben szerintem nem lesz rendezvény, de azért esetleg járj utána (Fővinform).

2011. febr. 1. 00:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyébként ha neked ennyire mindegy, hogy buszon döcögsz, vagy autóban ülsz kényelmesen, akkor fel nem fogom mit problémázól, gyere busszal, vagy vonattal Pestre is.
2011. febr. 1. 00:46
 10/10 anonim válasza:

Ez engem is érdekelne, én egy 5 napos útra szeretnék elmenni, ahova szintén a Hősök teréről indul Szlovéniába, több napos magashegyi túrázásra.

A nagyokosoknak meg annyi, hogy így, irodával sokkal egyszerűbb, kényelmesebb, szervezettebb az út, tapasztalt hegyi vezetőkkel, főleg, hogy magashegyi túrákról van szó. Szlovéniába meg amúgy sem vezetnék le, főleg egyedül, mert ez az út igazából csak engem érdekel a társaságomból. A kicsi családunkból meg csak én tudok vezetni, így olyat sem tudok aki felhozna Pestre meg hazavinne.

Szóval jöhetnek még válaszok: több napos út esetén hol érdemes otthagyni a kocsit?

2016. jún. 28. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!