Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha a buszok lehetnek olyan...

Ha a buszok lehetnek olyan szélesek, az autók mért nem?

Figyelt kérdés

Szóval hogy a buszokban 4 ember is elfér kényelmesen egymás mellett, meg még ott van a folyosó is köztük...

Az autók mért nem lehetnek ilyen szélesek, illetve mért nem ilyen szélesek? Nem kell nekem az autómba egymás mellé 4-5 ülés, csak hogy hátul mondjuk 3 ember kényelmesen elférjen...

(Persze tudom, vannak kivételek...)

2011. jan. 30. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen autók.

Vagy vegyél Transportert, Transitot, el lehet bennük férni, de képzeld el azt, aki a 3 ajtós corsát nem tudja betenni a a parkolóba.

2011. jan. 30. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Az emberek 99%-nak nincs ilyen problémája, és a kocsikat a többségnek gyártyák. A te igényeid egyedik, egyébként meg létezik nyilván ilyen jármű is.
2011. jan. 30. 19:32
 3/9 A kérdező kommentje:

Tudtommal Transitban, meg Transporterben is csak 3 (vagy 4?) ülés van egy sorban...

Szal h mégsem 4-5...

2011. jan. 30. 19:33
 4/9 A kérdező kommentje:
csupán elméleti részét kérdeztem, nem mondtam, h nekem ilyen kell... csak h lehetnének a "családi" autók 40 centivel szélesebbek, és akkor máris elférne ténylegesen 3 ember hátul... Akinek erre nincs igénye, veszi majd a Corsát...
2011. jan. 30. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Erre csinálják az "egyterűt", ami legalább 6 személyes, igaz, nem egymás mellett ülnek, hanem 3 sorban.

(Ez se fog tetszeni...)

2011. jan. 30. 19:46
 6/9 A kérdező kommentje:

nem hát XD na mindegy...csak érdeklődtem... minek egy autónak hosszúnak lennie, ha egyszer lehet széles?!

Jó, haggyuk...

2011. jan. 30. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél egy HAMMERt, az azért olyan széles, hogy a tankok csapásán járhasson...
2011. jan. 30. 19:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha annyira odavagy a széles járművekért, járjál busszal!
2011. jan. 30. 19:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért hogy az autó elférjen az egysávos falusi úton, amikor jönnek szembe.
2011. jan. 30. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!