Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy kéne befizetni a büntit?

Hogy kéne befizetni a büntit?

Figyelt kérdés

Elkaptak a DKV ellenőrök, mert szerintük a jegyem érvénytelen volt (korábban a jegyet a villamoson próbáltam kilyukasztani, de a lyukasztó pocsékul működött, ezért csak megnyomkodta a jegy felszínét, gondoltam ez még simán felhasználható, a buszon másnap reggel lecsekkoltam, 5 perc múlva jönnek az ellenőrök, hogy szerintük érvénytelen a jegyem, mert már "felhasználtam". Próbáltam védekezni, de őket rohadtul nem érdekelte "Nekünk a főnök azt mondta hogy ez érvénytelen".

Azt még benyelem, hogy akkor 4000-et kifizetek, mert voltam olyan hülye, hogy megadtam a személyes adataimat. De a csekkre minek van 12270 Ft írva? Kicsit elszaladt velük a ló.

Mellesleg amit adtak Tájékoztató arra az van írva, hogy:

helyben 2000Ft

5 munkanapon belüli ügyfélszolgálaton történő kiegyenlítés esetén 4000

30 napon belüli kiegyenlítés az ellenőrzés helyszínén átadott postautalványon vagy személyesen történő befizetés esetén 12000 ft

30 nap fölött pedig 20 000

2011. jan. 22. 14:38
 1/1 anonim ***** válasza:
4000-et kell fizetned.
2011. jan. 22. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!