Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nyugatinál lévő felüljáró...

Nyugatinál lévő felüljáró alatt hány óráig kell fizetni a parkolásért? Melyik céghez tartozik a parkolóhely?

Figyelt kérdés

A környéken elvileg 8-18 óráig kell fizetni a parkolásért, ott állítólag 20 óráig fizetős.

Fél 7 körül hagytam ott a kocsit, 20 óra után mentem vissza. Fehér zacsi a szélvédőn.

Amikor beszálltam egy pasi jött oda, hogy megbüntettek, és vegyek tőle parkolójegyet és azt mutassam be, hogy volt, így kevesebbe kerül a parkolás.

Nem vettem tőle, de a mikulás zacskót elfújta a szél...

2011. jan. 22. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Mivel a pótdíjazás központilag történik, így az, hogy tőled elfújta a szél, semmit nem ér. A parkolóőr készített fotót arról, hogy a gépjárműre helyezte a mikulás-csomagot. Fogsz kapni felszólítást (illetve a gépjármű üzembentartója), és az összeg nőni fog.

Sokkal jobban jártál volna, hogyha veszel egy "akkor érvényes" parkolójegyet...

2011. jan. 22. 12:09
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem ellógni akarom a pótdíj kifizetését. Mivel elfújta a szél a mikuláscsomagot, nincs információm arról, hogy hol és hogyan tudom kifizetni a díjat (még sosem kellett pótdíjat fizetnem). Ezért keresem a kérdésre a választ...

Melyik céghez tartozik a Nyugati felüljáró alatt lévő parkolóhely. Ennek hiányában nem tudom kifizetni a pótdíjat...

2011. jan. 23. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!