Autós jogsi megszerzése mennyi idő a leggyorsaban?
Nekem 6 volt.
Július 20-án kezdtem a tanfolyamot, heti 3x3 órában.
(Kresz elmélet)
Majd augusztus 9-én vizsga.
Utána szeptember végén (szeptember 29.) vizsgáztam rutinból, eközben az elsősegélyt is leraktam simán. Forgalmi vizsgára december 21-én került sor.
A rutin és forgalmi órák levezetése viszi el nagyon az időt, ha heti alkalommal, 2-3 órát vezet az ember oktatójával.
Én egyébként utáltam vezetni, az oktató akaratlanul megutáltatta velem. Csak azt hallgattam, hogy így meg úgy vezetett 23 évet, meg milyen tapasztalt meg mennyire jól vezet. Ezután sikerült megutáltatnia magát velem, majd a végén azt mondtam neki, hogy ha megmer húzattatni a forgalmin, akkor nem teszek feljelentést, mert tudom hol lakik, és meglátogatjuk mikor szabadnapos, vagy a feleségét. Meg is húzott az első forgalmi vizsgán, majd a másodikon egy sötét Renaulttal követtek minket, a vb folyton azt nézte, mert bemagyaráztam nekik, hogy az alvilági haverjaim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!