Ez a helikopter melyik cégnél található? (bővebben lent)
http://www.youtube.com/watch?v=ybCEg0F-8dQ&NR=1
Nos van ez a helikopter, én a hungaroringen láttam a F1 alatt, ott repkedett a fejünk fölött kb. 10 méterrel.. azóta keresem hogy melyik cégnél lehet, és esetleg eg yséterepőlést vele.. de nem találom, nos valaki véletlen nem tudja melyiknél van?:)
Ez a gép(HA-BGA)visszakerült Ukrajnába.
A videóban az áll hogy ez egy:
-Dauphin AS-365 HA-BGA tipusú ezüst sziínű helikopter, és: "Reg: HA-BGA " ezt írta még, talán a lajstrom száma nem tudom pontosan.. :)
Lilu2107:
Köszönöm válaszod, de amit te linkeltél azon a MI-2 es tipuső helikopter van , azonos lajstrom számmal.. :D
Nem valószínű, hogy visszakerült Ukrajnába, mivel magyar felségjelzésű gép (HA-BGA)
Tipusa: Dauphin AS-365. Erről az oldalról azt is megtudod, hogy magángép: [link]
Te nem olvasod el, mi van a videó alá írva? Ott van leírva, hogy: BIGE-AIR KÖZLEKEDÉSI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.
Google keresés, Elérhetőségek. Felhívod telefonon, megkérdezed amit szeretnél stb. Nem hiszem el, hogy ez csak nekem ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!