Ha letraffiztak, mennyi időn belül kell értesítést kapnom?
Figyelt kérdés
Azaz mikortól alhatok nyugodtan? Nem vagyok biztos benne, hogy lekaptak-e, mert félig takarásban voltam.2010. dec. 24. 00:42
1/9 anonim válasza:
60 nap a kiküldési idő.Mennyivel mentél?
2/9 A kérdező kommentje:
90 helyett 110, úgy emlékszem.
2010. dec. 24. 08:37
3/9 anonim válasza:
Óra szerint 110?
Mert elvileg az óra csalása miatt az kb valós 100km/h.
Elméletileg megúsztad, gyakorlatilag 60 napig lehet izgulni.
4/9 A kérdező kommentje:
Óra szerint, azt tudom, hogy többet mutat valamivel, de ennyivel?
Egy hónap már letelt. :-)
2010. dec. 24. 10:05
5/9 anonim válasza:
A rendőrök trafija sem pont 90-re van beállítva általában. Egyik ismerősömet amikor megbüntették 40 ezerre, akkor a fényképen látszott hogy 90-nél volt beállítva 102-es korlátra a trafi, őt pedig 117-tel mérték meg! Reménykedj benne, hogy náluk is csak a küszöböt lépted át, és nem te is 40 ezres csekket kapsz :S
6/9 anonim válasza:
Hát azért 10-el nem mutat többet. Inkább olyan 5-tel szokott...
7/9 anonim válasza:
engem is mértek 60at mutatott 40es táblánál és nem kaptam csekket. mééég, de már lejárt a 60 nap :D
8/9 anonim válasza:
Valaki 51-el ment és 10000Ft, ez kb 8 éve volt.
9/9 A kérdező kommentje:
Pénteken lejárt a hatvan nap, úgyhogy ezt mindjárt meg is ünnepelem. :-) Remélem, nem kapok még valami elfuserált levelet holnap pénteki bélyegzővel... De vigyázni kell, mert januártól már 90 napra nőtt a határidő.
2011. jan. 25. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!