Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Dolgozik valaki a Waberer's-nél?

Dolgozik valaki a Waberer's-nél?

Figyelt kérdés
Igazából az érdekelne, hogy milyen a bérezés, mennyit kell dolgozni havonta, van e kafetéria és mennyi stb.
2010. dec. 23. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tudtok még olyan céget aki a Waberer's-en kívűl felvesz pályakezdőket (kamionsofőr)?
2010. dec. 27. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:

A Waberer's egy olyan cég, ahol csak a napocska nevet a kamionod hátulján, te meg sírsz bent a fülkében....4 évet húztam le ott, de kritikán aluli cég. Átlag bérezés, nulla szabadidő, állandóan szekálnak a főnökeid. 2004-ben a fuvarszervezőmenk köszönhetően a Karácsonyt Berlin mellett egy parkolóban töltöttem.... zsír volt.

Azóta egy Holland cégnél kamionozok, holland telephely, busszal hoznak visznek, vatta új FH 16-al járok kétszer annyiért, mint WB-nél. És Karácsony után itthon fekszem és netezek. Nem az autóban ülök.

2010. dec. 27. 18:58
 13/14 anonim ***** válasza:
utolso! hát azota egy kicsit változott a helyzet, van ami jobb lett van ami rosszabb, igaz mostmár a nagyrésze alvállalkozo. Am hollandba melyik cégnél vagy? (fönök:Szántó Béla?)
2010. dec. 27. 19:50
 14/14 Adr14n válasza:
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha holland cégnél szeretnék dolgozni az nagy akadály, hogy én angolul tudok perfektül nem németül? Szerintetek úgy is felvennének hogy angulul beszélgetünk, tárgyalunk a dolgokról.
2011. jan. 5. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!