Mi van akkor, ha a sikertelen forgalmi vizsga után megtagadom az elismerő lap aláírását? (A sértegetőket jelentem és lepontozom! )
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 15:56
11/16 anonim válasza:
Magyarország, én ezért szeretlek...
12/16 anonim válasza:
Tudod mit??Pontozzál le okostojás!!Azért van szükséged arra hogy kibúvót keress mert tehetségtelen vagy,vezetni sem tudsz megtanulni!!Miért másra akarod tolni a lőcsöt??
Aki meg eleve azt föltételezi hogy sértegetni fogják az tudja hogy megérdemli a kérdése alapján hogy ne dicséretet kapjon,mert egy tehetségtelen,buta fajankó aki abban éli ki magát hogy másokat följelentget,beköp és alátesz a tisztességes és őszinte embereknek!!
Kivánom hogy az ilyennek a büdös életben ne adjanak a kezébe jogsit mert az ilyen ugyanilyen jellemtelen f.sz lessz az úton is és ki szeretne ilyennnel találkozni!!Én nem!!Csókollak!!
13/16 anonim válasza:
Ott nem azt ismered el hogy Te voltál a rossz hanem hogy lebonyolodott a vizsga és résztvettél.Nem a minősitésedet ismered el!!Semmin nem változtat,legföljebb legközelebb jósokára fognak vizsgára bocsájtani!
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akik meg provokáltak, azokat jelentettem a moderátoroknál. Újabb provokálást ismét jelenteni fogom! Tudtommal, ez egy népszerű, kultúrált oldal, de ezek szerint nem az.
2010. dec. 23. 22:54
15/16 anonim válasza:
a hozzád hasonlók igyekeznek lezülleszteni ezt az oldalt.mire jó neked a följelentgetősdi ha nincs alapos okod??Csatlakozom ahhoz aki azt irta hogy istenments ilyennel az úton élesben találkozni!!Tanulj meg vezetni és akkor nem kell kibúvót keresned!!
16/16 A kérdező kommentje:
Most már lényegtelen, mert meglett a forgalmim összesen 6 hibával :)
2011. jan. 8. 01:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!