Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ónosesős jeges úton elindulsz...

Ónosesős jeges úton elindulsz autóval, ha nem halaszthatatlan?

Figyelt kérdés
Vannak jaszkarik, vannak, akik óvatosak. Nyilván akinek a munkája, az nem tagadhatja meg a vezetést. De pl én moziba, haverokhoz vagy bármi szabadon választott utat inkább lemondok, de nem szeretek kockáztatni.
2010. dec. 1. 19:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a halál elhalasztható részemről
2010. dec. 1. 19:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha nem muszáj,én se nagyon merek beleülni ilyenkor,ráadásul nem sok tapasztalatom van az ehhez hasonló időben való vezetéshez...
2010. dec. 1. 19:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Eszembe sincs, ott a busz.
2010. dec. 1. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát ma voltam oktatómmal forgalomba kocsival, haláli, egyik kocsis bele ment a kátyuba mondanom sem kell h a benne levő víz mind rá ment a szélvédőmre és az előttem álló kocsi féklámpáját láttam csak, de h m ilyen messze van azt nem, kicsit gázos volt. Igaz h városba de akkor is, na meg az elindulás a rutin pályától ami le van fagyva az is fincsi volt.
2010. dec. 1. 19:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Engem nem szokott zavarni. Négy téli gumi van az autó alatt, a futóművet rendszeresen beállíttatom, a fékek is rendben vannak, a fűtés és az ablaktörlők is jók... Ha lenne fényszórómosóm, akkor a technikai felszerelés tökéletes lenne ahhoz, hogy ilyenkor is nyugodtan tudjak autózni (bár az is inkább sáros időben jön jól). Én magam pedig tisztában vagyok vele, hogy ilyenkor jobban csúszik az út és az "úrvezetők" nagy részével ellentétben nekem nem derogál az úton megengedett legnagyobb sebességnél lassabban hajtani. Nem sietek sehová, nem akarok mindenképpen az árokba esni.
2010. dec. 1. 19:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Inkább busszal megyek. Még élvezem is hogy csúszkál. Ha az a kocsi csúszkálna amit én vezetnék, azt nem élvezném annyira :D
2010. dec. 1. 21:05
 7/11 anonim válasza:
Elindulok kapar 4ezres fordulat, szép lassan magához tér felveszi a tempót felteszem 2esbe felhúzom 4ezerre aztán ha kanyar akkor kézifék be ellenkormányzás már enged is ki a kézifék és csak így óvatosan.
2010. dec. 1. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Érdekes ilyen időben vezetni, engem nem riaszt vissza semmilyen időjárás, általában mindig lehet menni, persze rutin már meg van és szép lassan célba is lehet érni:)
2010. dec. 1. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Persze, de miért ne tenném. Van négy téligumim, összkerékhajtásom, kézifékem és mindenfajta technikai berendezés, ami segítene ha gáz lenne.

De ez még igazán nem is csúszik.

Az utcánk közepén (ahol még sose takarították el a havat) beleléptem a fékbe, hogy lássam mi a szitu.

Éppen csak annyira indult meg a feneke, hogy némi ellenkormányzással és finom gázadagolással lassítás nélkül tudtam korrigálni.

2010. dec. 1. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem sajnos holnap reggel mennem kell munkába :S 3:50 kor indulok szóval nem lesz valami kellemes érzés bemenni de nincs más választásom.
2010. dec. 1. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!