Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Pilóta szeretnék lenni. Ez...

Pilóta szeretnék lenni. Ez kizáró okok?

Figyelt kérdés
úgy gondlom jó szakma lehet, és kedvem lenne pilótának lenni.ezzel kapcsolatban több kérdésem lenne, a fő kérdésben megemlítettel kezdeném: van egy szívbillentyű problémám, miszerint a bal pitvarban lévő billentyű meg van nyúlva egy kicsit és nem zár tökéletesen.ez kizáró ok lehet szerintetek? ha igen akkor a többi kérdésnek nincs értelme, de azért én reménykedem: ha mégsem kizáró ok, akkor hova érdemes továbbmennem tanulni, és hány évig tart a képzés?( az árral tisztában vagyok).gondolom a nyelv is fontos ebben a szakmában és az érdekelne hogy hány, illetve milyen szintű nyelvvizsga szükséges? előre is köszönöm
2010. nov. 22. 17:27
 1/3 anonim válasza:
hát szerintem kizáró ok. A pilótáknak teljesen egészségeseknek kell lenni. még kismértékű szemproblémáik sem lehetnek, és főleg ha szívprobléma. Szerintem kizáró ok
2010. nov. 22. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos valószínűleg kizáró ok...De az is kérdés,milyen pilóta szeretnél lenni?Nagygép így nem valószínű,de talán vitorlázó,esetleg motoros...Ha annyira szereted a repülést,ezeket meg lehet próbálni(bár még a legegyszerűbb reporvosin is van EKG,az pedig gondolom,kimutatja:(Azért a vitorlával megpróbálkozhatnál,a világ leggyönyörűbb sportja-ha főállásban nem is lehetsz nagypilóta,ez még hátha belefér:)
2010. nov. 22. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:
És a többi kérdésedre:Nyíregyházi Főiskola,légiközlekedési-hajózó szakon(én is oda készülök...)van a legtöbb esélye az embernek,valamint angol minimum középfokú nyelvvizsga kell,de később inkább felső.Az,hogy hány nyelvvizsgád van,csak előny,de nem követelmény-a pilóták nyelve az angol,így az,ami igazán fontos.Ha jól tudom,ez is négy,max öt éves...
2010. nov. 22. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!