Ha elkapnak 125-ös motoron 50-es jogsival KONKRÉTAN mi lesz a büntetés?
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 20:48
11/12 anonim válasza:
én véleményem szerint. legalábbis nekem az a meglátásom. ha fényt látsz a hátadmögül a visszapillantóban vagy ha hallod a szirénát. ne álj meg!:D ennyi egyszerű megúszod a büntetés. sokkal fürgébben mozogsz 125 köbcentis motorral mint a rendőrautó akár audival.:D hameg nem addig kihúzod amég nincs olyan terep hogy nemtud követni.:D viszont látás:D
12/12 anonim válasza:
Tudom hogy nem mostani kérdés. De lenne egy nagy kérdésem ...! Ha már a törvényeket megszeged ... Akkor azt miert egy 125-össel akarod ? Kezdjük ott(cross vagy gyorsasági )?????
Mert ha cross akkor nincs értelme 50/125-ös motornak eltrotyog 90-100val ha jol megbütylöd de igazábol rendőr elől ez nem elég 😉👋🏿(tapasztalatból mondom) most pl 50-essel kaptak el és fix 50,000ft a bírság
Nekem van egy elméletem igy ezek után .
Vagy lerakod az 50cc motor jogsit es trotyogsz a leallosavban 70-80-nal vagypedig veszel egy 250-450ccm-es motort amivel eselyuk sincs a rendőröknek 😇😝
Ha viszont gyorsasági akkor szerintem elég egy 125-ös is pl:aprilia rs 125 majd 200zal megy😀😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!