Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyik a jobb Gps ezek közül?...

Melyik a jobb Gps ezek közül? Megérik a pénzüket?

Figyelt kérdés

- Garmin Nüvi 255T GPS

- Bluepanther topáz PNA

Ki melyik mellett érvelne, és miért?

Nekem valószínű, hogy csak Magyarországon fog kelleni... Viszont Budapesti része jó lenne ha minnél részletesebb lenne...

2010. nov. 14. 01:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik sem éri meg.márkásak azon kívül semmi különöset nem tudnak túl drágák. Tölsd le te is az igo-t egy torrent oldalról ne fizess érte felesleges én mindig így csinálom. térkép nélkül vegyél egy gps-t. ha én most vennék ezt venném meg:

www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=41450

2010. nov. 14. 07:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Az a helyzet, hogy én ezek közül "választhatok"... Mert egy pontgyűjtő feladatot csináltam... és összejött ezekre a pont... na mind1 lényegtelen... ( Ha te is játszani akarsz, dobj egy mailt és küldök meghívót:) )

lényeg az, hogy melyik lenne a kettő közül a jobb választás... (Úgy nézve, hogy kb ingyen kapom őket...)

2010. nov. 14. 10:38
 3/5 anonim ***** válasza:
én biztos a garmin-t venném. nekem nagyon bejönnek a térképei
2010. nov. 14. 11:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Valószínűleg én is azt fogom... Bár én az alapján, mert a Garmin kb 50.000 Ft értékű, addig a Bluepanther kb 30.000. Sajnos még sosem volt gps-em úgyhogy nekem minden új :P

2010. nov. 14. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07

Én csak javasolni tudom, hogy ezen felül még a kedves édesanyádat is töltsd le az internetről. Pont a minap láttam egy művész jelegű filmben 12 afroamerikai szereplővel miképpen a születés csodájához vezető folyamat első lépését gyakorolták. És midőn befejezték eme nemes cselekedetett, az éltető nedű átadták édesanyád számára, hogy ő azt kedvére használhassa, korosodó testének fiatalon tartására.

Remélem, sikerült felfogd, hogy mire célzok, ha nem akkor még1x: Az internetről való letöltés ugyanolyan lopás, mint hogy ha boltban a polcról lopnád le a szoftvert! És ne biztassál erre senkit, mert patkány dolog, más munkáját, használni, de nem megfizetni az érte járó díjat. Remélem, hogy jövő hónapban nem kapsz fizetést az elvégzett munkádért, mert ha te megcsinálod anélkül is akkor minek.

Üdv: Egy programozó.

2010. nov. 14. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!