Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Holnap megyek kresz vizsgára,...

Holnap megyek kresz vizsgára, kell félnem tőle? A kérdések ugyanaz mint az etitán?

Figyelt kérdés

Holnap megyek kresz vizsgára és kicsit félek tőle hogy nem sikerül.

Etitánban nagyon sok próbavizsgát megcsináltam és egyen sem buktam meg, általában 72-73 pontosok lettek.

A vizsgán ugyazok a kérdések vannak mint Etitánon?

Kell-e félnem hogy megbukok?

tegnapelőtt 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az eTitánhoz semmi köze nincsen. Ha ismered a szabályokat, akkor át fogsz menni.
tegnapelőtt 09:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a kérdésbank, de ha napi 50 tesztet megcsináltál, akkor is simán lesz 1-2 kérdés, amivel nem találkoztál. Mondjuk én nem mennék el úgy vizsgázni, hogy otthon nem megy zsinórban 10x 75 pontra a próbavizsga, de végül is csak gépjárművet szeretnél vezetni, minek rendesen felkészülni.
tegnapelőtt 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez heti kétszer legalább felbukkan, de még mindig ugyanaz a felelet.

Néhány év felturbózták a kérdéseket, nagyon-nagyon sok van belőlük. Miért, ha a KRESZ nem bűvölt? Azért, hogy aki nem tanulta meg a szabályokat, nem érti mi miért van stb., az pusztán tesztekkel ne tudja begyakorolni, mikor mit kell nyomni. Lakott területen kívül főúton… és már nyomod is a B-t, mert az volt helyes. De sejtésed sincs miért.

A kibővített kérdéssorban ugyanaz szerepelhet vagy hatszor is, apró kis eltéréssel. Egy vessző máshová került, egy szó hiányzik vagy pluszban szerepel és a hasonló szöveg jelentése teljesen más lesz. Ha nem olvasod el figyelmesen az egészet, nem fogja fel az értelmed, akkor bukta van, de nem lekváros.

tegnapelőtt 09:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!