Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Wolt futár szeretnék lenni,...

Wolt futár szeretnék lenni, de félek biciklivel úttesten menni. Más ezt hogy oldotta meg?

Figyelt kérdés
Csak emiatt nem szeretnék lemondani róla, de nincs jogsim, nem tudom a kresszt, félek nehogy a végén még balesetet okozzak. Más is volt így? Hogy jött bele? Gondolom járdán nem lehet biciklivel menni 😅
ma 11:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerencsére már sok bicikliút van Budapesten.
ma 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanuld meg a kreszt és tedd le a jogsit motorra. Azzal egyszerűbb és több helyre eljutsz, azaz több bevételt is szerezhetsz. Meg amúgy a kerékpárhoz se árt ha megtanulod.
ma 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyan munkat akarsz vegezni ami egy az egyben kozlekedesbol all, de nem tudsz vagy akarsz hatekonyan kozlekedni? Ezt gondold at. Nem birom a vert, de belgyogyasz akarok lenni kategoria. Jardan biciklizni nem mindig szabalyos, altalaban nem is praktikus, es szabalyai vannak (pl sebessegkorlat). Mondjuk pont a futarokat nem szokta ez erdekelni.
ma 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Őszintén: ne legyél.

A harmadik világból érkezett arcok lenyomták a béreket.

Aprópénzért meg ne vidd vásárra a bőrödet. Különösen ha fosol a forgalomban.

ma 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
A futárkodástól full függetlenül: ne biciklizz úgy a városban, hogy nem ismered a kreszt.
ma 13:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyedülálló anya vagyok, elvesztettem a munkam es foloslegesnek tartom mas munkahelyre beadni a jelentkezesem, mert a gyerek sok betegeskedese miatt ugyis kirugnak megint. Itt nem rugnanak ki, ha mondjuk 1 hetig nem megyek mert otthon vagyok a gyerekkel?
ma 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Más úgy oldotta meg, hogy eleve nem félt az utakon. Akik meg átvágnak mindenen, azok meg extrán nem félnak a közlekedésben.
ma 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!