Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ryanair mennyire veszi komolya...

Ryanair mennyire veszi komolyan a kézi poggyász méretét?

Figyelt kérdés

55*40*20 a szabvány a 10kg poggyászra.

Nekem lenne 58*35*21 a másik pedig 56,5*36.5*20

Ezek a méretek kerékkel eggyütt értendőek a részemről .

jan. 27. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy annyira belekötnek. A lényeg hogy elférjen az előtted lévő ülés alatt a kézipoggyász. A másik pedig a fejed fölötti tárolóban.
jan. 27. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:
De ha zavar, vegyél egy pontosan akkora táskát és nem lesz probléma.
jan. 27. 20:41
 3/11 anonim válasza:
Ha belefér a "ketrecbe", akkor viheted. Ha nem fér bele, akkor vagy kidobod, vagy kifizeted a büntetést.
jan. 27. 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Én volt, hogy elkezdtem a puha sporttáskát kicsit gyömöszölni, legyintettek, hogy jó lesz az úgy. Párizsban azért nézték. Londonban meg nagyon nézték, hogy a duty free zacskó is legyen táskába bedugva, pedig mindenhol máshol az még a kézipoggyászon felül mehet. Szóval Ryanair meg Ryanair között is lehet különbség... De a te dimenzióiddal valószínűleg nem lesz gond, ha meg igen, kifizeted.
jan. 27. 20:48
 5/11 A kérdező kommentje:

és ha le szerelem a kerekeit?

Nem leszerelhető, de igazából ha belül kilyukasztom a borítás részét ( pár centire) akkor letudom csavarozni a kerekeit. Egy sima Pepcos bőrönd . 8k :)

jan. 27. 20:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Általában nem sz*roznak, ránézésre mondják, hogy az kabinméretű.
jan. 27. 21:08
 7/11 anonim válasza:

Álltalaban elfogadják . De volt olyan is pl hogy nagyobb volt és három óra hosszája mászkált le-fel,meg leült a lépcsőre, meg zarandoskodott.

Addig nem indult a gép .

jan. 27. 21:17
 8/11 anonim válasza:
91%
Lutri. Vagy megnézik és komolyan veszik, akkor fel kell adnod és fizetni a büntit. Vagy senkit nem érdekel, rá sem néznek, felviszed és annyi. Az utóbbi a gyakoribb, az előbbi a fájdalmasabb.
jan. 27. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:
én a helyedben normális kisméretű repülőre való sporttáskát vennék, vagy kis hátitáskát. Rengeteg szabványos hátitáska van amik direkt kézipoggyásznak valók.
jan. 27. 21:38
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen, azóta körbenéztem és találtam (13.000ft) szabványos le szerelhető (pattintható) kerékkel. Az kerékkel eggyütt 1:1 szabványméret, viszont így sokkal kevesebbet tudok bele pakolni :)

Szerintem az lesz, hogy megveszem a nagyobbat 8000 be és leszerelt kerekekkel megyek. 10kg nem vészes a kézben tartani, férfi vagyok. Plusz a repülőtérre is autóval megyek, onnan pedig azzal jövök el, oda vissza. Az úticél görögország, ott elég lazàk az emberek, de ez lesz az első repülő után így a reptéren nemtudom mi a norma. Sokan javasoltak sporttáskát de nem akarok tipikus magyar módjára kilógni :D

jan. 27. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!