Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Dolgozoknak miert nem biztosit...

Dolgozoknak miert nem biztosit a munkáltato ingyenes parkolasi lehetoseget?

Figyelt kérdés
Egeszsegugyben dolgozok. Fizetosse valik a parkolas mostmar az egesz kornyeken. Eddig is setaltam az automtol 15 percet, hogy beerjek a munkahelyemre. Most fizetos lesz mar mindenhol a kornyeken igy nem tudok megallni, csak ha megveszem az eves parkoloberletet 190 ezer ft ert. Magyarul en apolonokent egy fel honapot ingyen dolgozzak hogymegtudjam venni a parkolo berletet es betudjak jonni beteget ellatni a munkahelyemre. Ez nekem hanyinger, es felhaborito. Dolgozoi berlet miert nincsen? Ami mondjuk felaron van?
ma 14:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%

A kórházak általában eléggé frekventált helyen vannak.

Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, valamint ritkák és drágák a parkolóhelyek. A betegek jó része is autóval érkezik.

Szerintem nem reális elvárás, hogy mind a többszáz dolgozónak legyen saját parkolóhelye. Jó, ha az orvosoknak jut.

ma 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Kinek mit intézett a kormánya.
ma 20:14
 13/13 anonim válasza:
Egy kórházban, több száz dolgozóval, mégis miért egy 20. senki nővér kapna ilyen luxust? Nálunk, X multicég, még a telephelyre sem hajthat be csak a 8 felső vezető.
ma 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!