Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Robi 55-ös kapagépre utánfutót...

Robi 55-ös kapagépre utánfutót szereltem, kell e hozzá valamilyen vezetői engedély?

Figyelt kérdés
A gép 49 ccm, "15 Km/h" a sebessége.
2010. nov. 6. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem legalább egy segédmotor (M) jogosítvány kellene.
2010. nov. 7. 12:24
 2/5 anonim válasza:
nem kell rá jogosítvány, hisz nem éri el az 50 ccm-t és nem is segédmotor és nem is személygépkocsi, tehát egyedi tervezésű segégközlekedési eszköz...nem kell hozzá jogsi,de főúton nem mehetsz vele
2010. nov. 30. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Kell hozzá vezetői engedély!!! Méghozzá M(segédmotor) kategóriás!
2010. dec. 7. 17:26
 4/5 anonim válasza:
Én egyszer, kb 3 éve a közlekedési minisztériumban érdeklődtem hasonló ügyben, és akkor azt mondták, hogy segédmotoros engedély kell hozzá.
2010. dec. 7. 20:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Azért kérdeztem mert felénk sokan hajtják, főleg idősebbek papír nélkül. Páran mondták hogy nem kell rá csak nem mehetek vele főúton. Ezért is érdeklődök, hogy végül is akkor most mi a helyzet.
2010. dec. 8. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!